Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Branco 2021

Branco 2021

€13,95
Stukprijs: €0,00 /
op voorraad
Beyra Branco is zeer licht geel van kleur, bijna helder. In de geur heeft het aroma's van citrusfruit met een zeer elegante en discrete mineraliteit. Licht in de mond met tonen van bessen en kruiden, fris, met een fruitige afdronk. De ziel van deze wijn l
Bosman Wijnkopers Den Haag .
  • Winkel
    kopen per fles mogelijk
  • Bestellingen voor 12:00
    NL binnen 48 uur, BE & DE 2/3 dagen, UK 4 dagen
  • Hulp Nodig?
    070 - 358 4336
  • Betalen?
    Veilig met Ideal
Beschrijving
Beyra Branco is zeer licht geel van kleur, bijna helder. In de geur heeft het aroma's van citrusfruit met een zeer elegante en discrete mineraliteit. Licht in de mond met tonen van bessen en kruiden, fris, met een fruitige afdronk. De ziel van deze wijn ligt in de unieke combinatie van de inheemse druivensoorten Síria en Fonte Cal, van oude wijnstokken.
 
De druiven zijn afkomstig van wijngaarden die zijn aangeplant in het plateaugebied van de wijnstreek Beira Interior, op een gemiddelde hoogte van 725 meter, en groeien in graniet- en leistenenbodems met kwartsaders. De wijngaarden zijn allemaal inheemse variëteiten die perfect zijn aangepast aan de milieu- en klimatologische kenmerken die door de hoogte worden gecreëerd. De druiven worden met de hand geplukt, daarna worden ze volledig ontsteeld, en geperst in hele tros, fermentatie bij 16-17 °C met inheemse gisten gedurende 20 dagen. Gedurende 4 maanden rijpt de wijn in roestvrijstalen vaten tot botteling.
Land Portugal
Productiemethode Duurzaam, Vegan
Herkomstbenaming DOC Beira Interior
Lekker bij Visgerechten, voorgerechten, schelp en schaaldieren pasta's en de mediterrane keuken.
Smaakprofiel Fris, mineraal en fruitig.
Druivenras 60 % Síria, 40 % Fonte Cal
Jaargang 2021
Inhoud