Mateo y Bernabe Cerveza 25 Santiago - Copy

Mateo y Bernabe Cerveza 25 Santiago - Copy

Wijnmaker: Mateo y Bernabe
Prijs: €14,95 €12,36 Excl. btw

7 ‘Fermín’ is een ‘Spanish Red Ale’ en houdt van noten, maar ook een lams stoofje, geroosterd vlees, Paella met konijn en chorizo. Als kaas het beste bij rijpe geitenkaas. Op 7 juli razen telkens zes stieren door Pamplona achter de duizenden waaghalzen aan. Het is dan San Fermín. De stier op het etiket is Spanjes trotse mascotte.

 

11 ‘Bernabé valt onder de categorie Golden Ale. En past daardoor goed bij geroosterde garnalen, gegrilleerd varken, kip, pittige oosterse gerechten, de keuken van madras, India en zachte kaas als Manchego. Op het etiket een vis. In 1521 omsingelden de Fransen de stad Logroño en probeerden de bewoners uit te hongeren. Door de stad stroomt de rivier de Ebro en de vissen daaruit hielden de bevolking in leven. Op 11 juni 1521 werden de Fransen verjaagd, het was San Bernabé.

 

21‘Mateo’ is een witbier met op het etiket een zeis. Dit is het traditionele gereedschap dat in de wijngaarden wordt gebruikt. Het begin van de oogst wordt per traditie gevierd op 21 september, San Mateo. Koel serveren bij visgerechtem sushi, frisse salades en elegant Aziatisch.

 

25 ‘Santiago’ De st. Jacobsschelp op het etiket verwijst naar 25 juli, San Tiago.  De vele pelgrims passeren Logroño op weg naar Santiago de Compostella. Het is een ‘Abdij’ bier met specerijen en past daardoor goed bij krachtige vleesgerechten, eend, gans, rund. Maar ook harde kazen.

Verpakt per 4 flessen .  4 x Inhoud 33cl.

 

Uw review toevoegen 0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Powered by Lightspeed
Bank transfer iDEAL