Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Sauvignon Blanc 2020

Sauvignon Blanc 2020

€21,95
Stukprijs: €0,00 /
op voorraad
Deze Sauvignon Blanc is helder geelachtig van kleur, de wijn vertoont prominente aroma's van passievrucht, lychee, vijg en feijoa, met een achtergrond van citrus en gemaaid gras. Met een zachte en uitgebalanceerde zuurgraad vertoont deze zomerse en smaakv
Bosman Wijnkopers Den Haag .
  • Winkel
    kopen per fles mogelijk
  • Bestellingen voor 12:00
    NL binnen 48 uur, BE & DE 2/3 dagen, UK 4 dagen
  • Hulp Nodig?
    070 - 358 4336
  • Betalen?
    Veilig met Ideal
Beschrijving
Deze Sauvignon Blanc is helder geelachtig van kleur, de wijn vertoont prominente aroma's van passievrucht, lychee, vijg en feijoa, met een achtergrond van citrus en gemaaid gras. Met een zachte en uitgebalanceerde zuurgraad vertoont deze zomerse en smaakvolle wijn een lange en ondeugende afdronk.
De druiven worden met de hand geoogst en streng geselecteerd, waarna de druiven voorzichtig in volle trossen geperst. De wijn onderging een fermentatieproces van drie weken bij temperaturen tussen 12-18 ° C. Direct na de gisting werd de wijn gescheiden van zijn most en enkele maanden bewaard in roestvrijstalen tanks.
Het groeiseizoen voorafgaand aan de oogst begon met een regenachtige winter. De bloei startte met een vochtige bodem en goede groeiomstandigheden. De lente begon eerder dan normaal, wat in de meeste percelen tot vroege rijpheid leidde. Het begin van de lente werd gekenmerkt door een sterke groei van de wijnstokken, waardoor de wijnboeren onder druk kwamen te staan ‚om hun taken op tijd te oogsten. Het hele seizoen was het weer gematigd zonder extreme gebeurtenissen. De vintage vertoont tekenen van zeer hoge kwaliteit.
Land Israël
Productiemethode Duurzaam, Kosher, Vegan
Herkomstbenaming Upper Galilee
Lekker bij Visgerechten, rijke salades, hummus, asperges, geitenkaas en vegetarische gerechten.
Smaakprofiel Smaakvol, fris en ondeugend.
Druivenras Sauvignon Blanc
Jaargang 2020
Inhoud