Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Sinnvoll 2017

Sinnvoll 2017

€13,95
Stukprijs: €0,00 /
niet op voorraad
Sinnvol heeft een bleek strogele kleur. In de geur heeft het aroma's van perzik, kweepeer en witte bloemen in combinatie met een vleugje toast en honing. In de mond is de smaak krachtig en rijk met exotisch fruit gevolgd door een droge licht kruidige afdr
Bosman Wijnkopers Den Haag .
  • Winkel
    kopen per fles mogelijk
  • Bestellingen voor 12:00
    NL binnen 48 uur, BE & DE 2/3 dagen, UK 4 dagen
  • Hulp Nodig?
    070 - 358 4336
  • Betalen?
    Veilig met Ideal
Beschrijving
Sinnvol heeft een bleek strogele kleur. In de geur heeft het aroma's van perzik, kweepeer en witte bloemen in combinatie met een vleugje toast en honing. In de mond is de smaak krachtig en rijk met exotisch fruit gevolgd door een droge licht kruidige afdronk. Deze elegante wijn van gemaakt van Johanniter is zeer breed gastronomisch inzetbaar bij verschillende keukens van over de hele wereld.
 
De druivensoort Johanniter is schimmelresistent, zodat op bijna alle gewasbescherming het hele jaar door kan worden bespaard. Voor deze wijn wordt een aanzienlijk deel geproduceerd met met minder gewasbescherming wat betekend dat het dieselverbruik minder is en de bodem minder dicht wordt gedrukt door het gebruik van tractors. De druivensoort Graubugunder en Johanniter vullen elkaar perfect aan!

Land Duitsland
Productiemethode Biodynamisch, Vegan
Herkomstbenaming QBA Rheinhessen
Lekker bij Aziatische- en Mediterraanse keukens, gebakken witvis met beurre noissette, gegrilde gamba's, coquilles en nog veel meer.
Smaakprofiel Rijk, zacht, droog en exotisch.
Druivenras Johanniter
Jaargang 2017
Inhoud