Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Merlot de Menilmontant 2021

Merlot de Menilmontant 2021

€9,30 €7,45
Stukprijs: €0,00 /
op voorraad
Merlot zoals merlot alleen kan zijn, fruitig, soepel en niet te ingewikkeld, maar wel genoeg body voor een prima wijnbeleving.
Bosman Wijnkopers Den Haag .
  • Winkel
    kopen per fles mogelijk
  • Bestellingen voor 12:00
    NL binnen 48 uur, BE & DE 2/3 dagen, UK 4 dagen
  • Hulp Nodig?
    070 - 358 4336
  • Betalen?
    Veilig met Ideal
Beschrijving
Een heerlijke robijnrode Merlot met de geur van rijpe bosvruchten, peper en verse kruiden. Zijn mooie uitgebalanceerde zuurgraad maakt hem elegant en makkelijk door te drinken. Voor dag en douw oogst men de Merlot druiven om de frisheid van de wijn te behouden. Er wordt een selectie gemaakt van de beste Merlot wijnen uit de Pays D‚oc. Hiervan word uiteindelijk de beste blend gemaakt. Combineer deze wijn met gegrild vlees of groenten bijvoorbeeld van de barbecue, lamsrack, kalfsvlees en harde kazen.
 
Wijn speciaal gemaakt voor de horeca. Een meer dan uitstekende kwaliteit wijn. Menilmontant was een voorstad van Parijs. Het lag net buiten de belastinggrens van deze stad, zodat de drank daar goedkoper was. Er ontstond menige kroeg (ook wel guinguettes genoemd), voordat de voorstad door het grote Parijs werd geannexeerd. De naam past prima bij deze wijn: veel wijn voor weinig geld, leverbaar als Chardonnay, Sauvignon Blanc en Merlot.
Land Frankrijk
Productiemethode Conventioneel
Herkomstbenaming IGP Vin de Pays d'Oc
Lekker bij Gegrild vlees of groenten bijvoorbeeld van de barbecue, lamsrack, kalfsvlees en harde kazen.
Smaakprofiel Zijdezacht, rijp, rijk en toegankelijk.
Druivenras Merlot
Jaargang 2018
Inhoud