Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Terzac Rose 2022

Terzac Rose 2022

€8,35 €6,70
Stukprijs: €0,00 /
op voorraad
Dit is zo'n huiswijn waarvan je blij bent als ze hem schenken! Een wijn die thuis ook niet misstaat. Fris, fruitig en doordrinkbaar. Dit is een frisse rosé wijn met aroma's van framboos en aardbei en een vleugje kruiden. Hij is in de smaak fris met veel f
Bosman Wijnkopers Den Haag .
  • Winkel
    kopen per fles mogelijk
  • Bestellingen voor 12:00
    NL binnen 48 uur, BE & DE 2/3 dagen, UK 4 dagen
  • Hulp Nodig?
    070 - 358 4336
  • Betalen?
    Veilig met Ideal
Beschrijving
Dit is zo'n huiswijn waarvan je blij bent als ze hem schenken! Een wijn die thuis ook niet misstaat. Fris, fruitig en doordrinkbaar. Dit is een frisse rosé wijn met aroma's van framboos en aardbei en een vleugje kruiden. Hij is in de smaak fris met veel fruit en een lichte kruidigheid die hem zeer geschikt maakt om hem te combineren met eten. Schenk hem als aperitief op het terras, bij voorgerechten met zalm of tonijn, ansjovis, gevulde puntpaprika en provinciaalse kip.
 
Gelegen op 160 meter hoogte, aan de voet van de heuvels van de Larzac, strekken de wijngaarden van Terzac zich uit. De wijngaarden profiteren van de frisse lucht die van het plateau du Larzac komt en de warme Tramontane-wind die er regelmatig doorheen waait. Samen dragen deze factoren sterk bij aan de balans, elegantie en frisse kwaliteiten van zowel de rode als de roséwijnen. De zeer stenige klei-kalkgrond en het droge klimaat in de zomer, beperkt de opbrengst. De druiven worden met de grootste zorg omringd. Door fermentatie onder gecontroleerde temperaturen, regelmatig proeven en analyseren alsmede een zorgvuldige assemblage, wordt de kwaliteit van de wijnen behouden.

BewarenBewaren

Land Frankrijk
Productiemethode Conventioneel
Herkomstbenaming Vin de Pays d'Hérault
Lekker bij Als aperitief op het terras, bij voorgerechten met zalm of tonijn, ansjovis, gevulde puntpaprika en provinciaalse kip.
Smaakprofiel Fris, fruitig en doordrinkbaar.
Druivenras Syrah, Grenache
Jaargang 2021
Inhoud