Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Arbino 2017

Arbino 2017

€11,95
Stukprijs: €0,00 /
op voorraad
Arbino is a fruity and elegant red wine. The aromas of violets and red berries are typical of the Montepulciano grape. In the fragrance it has notes of cherries and blackberries in combination with spicy notes. On the palate it is fruity, smooth and balan
Bosman Wijnkopers Den Haag .
  • Winkel
    kopen per fles mogelijk
  • Bestellingen voor 12:00
    NL binnen 48 uur, BE & DE 2/3 dagen, UK 4 dagen
  • Hulp Nodig?
    070 - 358 4336
  • Betalen?
    Veilig met Ideal
Beschrijving
Arbino is een fruitige en elegante rode wijn. De aroma's van viooltjes en rode bessen zijn typisch voor de Montepulciano-druif. In de geur heeft het tonen van kersen en bramen in combinatie met kruidige tonen. In de mond is het fruitig, soepel en evenwichtig. Arbino is uitstekend om als aperitief te serveren maar kan ook goed in combinatie met gedroogde ham en worstjes, pasta bolognese, lamsrack, varkensvlees en gevogelte met jus brun.
Venea strekt zich uit langs 10ha wijngaarden in het gebied van Fossacesia (Chieti - Abruzzen). Venea is een verhaal van liefde en vriendschap. De liefde van de familie Paolucci voor de natuur en hun land. Aandacht en respect is nodig om deze relatie en het omgaan met de natuur over te brengen op de komende generaties. De hele familie van vader, moeder, kinderen en een neef en een oom is betrokken bij het wijnmaken. De typische druivenrassen Trebbiano, Pecorino en Montepulciano zijn op een uitstekende manier vertegenwoordigd.
Land Italië
Productiemethode Conventioneel
Herkomstbenaming IGP Rosso Terre di Chieti
Lekker bij Als aperitief of bij gedroogde ham en worstjes, pasta bolognese, lamsrack, varkensvlees en gevogelte met jus brun.
Smaakprofiel Fruitig, soepel en evenwichtig.
Druivenras Montepulciano
Jaargang 2017
Inhoud