Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Pinot Blanc Apogée 2020

Pinot Blanc Apogée 2020

€18,65 €14,95
Stukprijs: €0,00 /
niet op voorraad
Wij vinden deze Pinot Blanc heerlijk fruitig, wij proeven rijpe peer en groene pruim. Aromatisch tonen van geroosterd brood met een zachte, romige textuur die wordt benadrukt door een citroenachtige zuurgraad.
Bosman Wijnkopers Den Haag .
  • Winkel
    kopen per fles mogelijk
  • Bestellingen voor 12:00
    NL binnen 48 uur, BE & DE 2/3 dagen, UK 4 dagen
  • Hulp Nodig?
    070 - 358 4336
  • Betalen?
    Veilig met Ideal
Beschrijving
''De kleur is lichtgeel. Op de neus biedt het tonen van geroosterd brood. In de mond, mooie rondheid en harmonie.'' Aldus Amelie de wijnmaakster. Wij vinden deze Pinot Blanc heerlijk fruitig, wij proeven rijpe peer en groene pruim. Aromatisch met een zachte, romige textuur die wordt benadrukt door een citroenachtige zuurgraad. In de lente drinken wij deze wijn het liefst met asperges natuurlijk. Maar ook in combinatie met oosters eten zal hij u verassen bij sambal en koriander bijvoorbeeld.
 
Elke oogst staat in het teken van een nieuw leven bij Vignoble des 2 lunes. Ze besteden speciale aandacht aan de teelt van de wijnstokken. De druiven worden met de hand geplukt en zorgvuldig geselecteerd van alleen de beste druiven van de tros. Ze laten hun passie zien tijdens het rijpingsproces om uiteindelijk een unieke blend te krijgen die Vignoble des 2 lunes defineert. Alle wijnen blijven 12 maanden in de kelder evalueren voordat ze op de markt komen. Een uniek product wat u op kostbare momenten met anderen deelt.
 
 
Land Frankrijk
Productiemethode Biodynamisch
Herkomstbenaming A.O.C. Alsace
Lekker bij Asperges natuurlijk! Maar ook in combinatie met oosters eten zal hij u verassen bij sambal en koriander bijvoorbeeld.
Smaakprofiel Wij vinden deze Pinot Blanc heerlijk fruitig, wij proeven rijpe peer en groene pruim. Aromatisch tonen van geroosterd brood met een zachte, romige textuur die wordt benadrukt door een citroenachtige zuurgraad.
Druivenras Pinot Blanc
Jaargang 2020
Inhoud