Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Bruisend, doos van 15 flessen

Bruisend, doos van 15 flessen

€25,50
op voorraad
Licht bruisend water
Bosman Wijnkopers Den Haag .
 • Winkel
  kopen per fles mogelijk
 • Bestellingen voor 12:00
  NL binnen 48 uur, BE & DE 2/3 dagen, UK 4 dagen
 • Hulp Nodig?
  070 - 358 4336
 • Betalen?
  Veilig met Ideal
Beschrijving
Bron Mondariz
Smaakprofiel Licht gemineraliseerd water
Inhoud 750ml
Oogstjaar n.v.t.
Herkomst Mondariz, near the river Tea
Land Spanje
Produktie Conventioneel

Mondariz-water wordt gefilterd door de ondergrond gedurende 60 en 120 jaar. Deze lange filterperiode zorgt voor een uitgebalanceerde compositie.
De ondergrond is uniek. Het wordt beschermd door het NATURA 2000-NETWERK en dit zorgt voor zijn specifieke smaak die in de loop van de geschiedenis internationaal bekendheid geniet.
De bron bevindt zich binnen een beschermingszone van 43 miljoen vierkante meter en niemand kan enige actie ondernemen binnen dat gebied zonder voorafgaande toestemming van Mondariz.
Mondariz is geclassificeerd als mineraal-geneeskrachtig water, rijk aan ijzer, zwavel en andere mineralen in aanzienlijke hoeveelheden om het effect te laten voelen.
Mondariz is thermaal water en componenten (zwavel) voorzien het van esthetische of "curatieve" eigenschappen. Het werd oorspronkelijk verkocht in drogisterijen en wordt momenteel gebruikt voor het cosmetische assortiment van Balneario de Mondariz.
Het is geschikt om te worden gedronken door kwetsbare populaties.
De kwaliteit wordt algemeen onderschreven door certificeringen zoals ISO 9000, 14000, 22000 en Galicia Calidade. Het bedrijf heeft onlangs de eerste EMAS III sectorcertificering (Eco-Management en Audit Écheme) gekregen.
Het management van het bedrijf zet zich in voor een duurzaam en verantwoord beheer van het milieu en voor cultuur en samenleving.
Aguas de Mondariz is een bottelarij van mineraalwater met één bron.
Een historisch en kosmopolitisch merk: Mondariz exporteert momenteel naar 30 landen

SSuperior Taste Award (ITQI) – The International Taste and Quality InstituteMondariz is het eerste bedrijf in de wereld dat zes opeenvolgende jaren de hoogste onderscheiding behaalde van de iTQi van Brussel

Voor het zesde jaar op rij heeft Mondariz de maximale score (3 gouden sterren) behaald op de Superior Taste Award, een prijs uitgereikt door het International Taste & Quality Institute (iTQi) van Brussel. Deze prijs erkent de superieure smaak en uitmuntendheid van de producten en bevestigt Mondariz als een van de beste merken mineraalwater ter wereld.

 

Water van Mondariz

Mondariz-water is een licht gemineraliseerd water en is een uitstekende bron van fluoride en ijzer voor het lichaam. Het drinken van slechts twee liter Mondariz-water dekt dagelijks tussen 15 en 20% van de aanbevolen dagelijkse inname van beide mineralen.
Organoleptische kenmerken

Transparant, kleurloos, met een unieke gloed afgeleid van granietbodems waardoorheen het filtert, zijn de meest opvallende kenmerken. Het is reukloos en zonder vreemde smaken.
Minerale samenstelling

Het is aangegeven in mg / l. Droog residu bij 180ºC: 179 mg / l

     Bicarbonaten (CO3H) ongeveer. 162
     Chloriden (Cl) ongeveer. 13,2
     Sulfaten (SO4) ongeveer. 1,6
     Fluoriden (F) ongeveer. 0,4
     Calcium (Ca) ongeveer. 9,3
     Magnesium (Mg) ongeveer. 6
     Natrium (Na) ongeveer. 46,5
     Kalium (K) ongeveer. 4,3