Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Bohém Cuvée 2019

Bohém Cuvée 2019

€9,95
op voorraad
Het is voelt pas echt als zomer met een glas Bohém Cuvée in je hand. Dit jaar heeft Gilvesy deze cuvee voor de vierde keer gemaakt, met minimale aanpassingen aan de verhoudingen van rhine riesling, olaszrizling, sauvignon blanc. Licht, fris en pittig van
Bosman Wijnkopers Den Haag .
 • Winkel
  kopen per fles mogelijk
 • Bestellingen voor 12:00
  NL binnen 48 uur, BE & DE 2/3 dagen, UK 4 dagen
 • Hulp Nodig?
  070 - 358 4336
 • Betalen?
  Veilig met Ideal
Beschrijving
Het is voelt pas echt als zomer met een glas Bohém Cuvée in je hand. Dit jaar heeft Gilvesy deze cuvee voor de vierde keer gemaakt, met minimale aanpassingen aan de verhoudingen van Rhine Riesling, Olaszrizling, Sauvignon Blanc. Licht, fris en pittig van smaak met tonen van groene appel en citrusfruit.
 
Gilvesy Cellars ligt in het gebied van Mount Saint George (Szent György-Hegy) waar vulkanische activiteit naar schatting zo'n 8 miljoen jaar geleden is begonnen en hield 4-5 miljoen jaar geleden op te bestaan. Gilvesy bestaat sinds de 17e eeuw en ligt slechts een paar kilometer ten noorden van het Balatonmeer. Mount Saint George is bedekt met wijngaarden, bestaande uit zowel oude wijnstokken als recentere aanplant, de wijngaarden van Gilvesy en van vele andere wijnhuizen worden hier biologisch verbouwd. Gilvesy heeft als doel om het unieke karakter van de berg op authentieke wijze te behouden en uit te drukken in de wijnen.
Land Hongarije
Productiemethode Conventioneel
Alcoholpercentage 13 %
Herkomstbenaming Mount Saint Georges
Regio Mount Saint Georges
Lekker bij Als aperitief, waldorf salade, ceviche, haring en vegetarische gerechten.
Smaakprofiel Fris, zomers en levendig.
Druivenras Rhine Riesling, Olaszrizling, Sauvignon Blanc.
Jaargang 2019