Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Brigaldara doos 2020

Brigaldara doos 2020

€131,70 €120,00
niet op voorraad
Om thuis, in diepte, kennis te maken met dit prachtige bedrijf hebben wij een kennismakings doos samengesteld van deze prachtige wijnen bestaande uit;

1          fles Soave
1          fles Valpolicella
1          fles Valpolicella Superiore ‘Case Vec
Bosman Wijnkopers Den Haag .
 • Winkel
  kopen per fles mogelijk
 • Bestellingen voor 12:00
  NL binnen 48 uur, BE & DE 2/3 dagen, UK 4 dagen
 • Hulp Nodig?
  070 - 358 4336
 • Betalen?
  Veilig met Ideal
Beschrijving
Briljante Brigaldara,
 
Het kleine familie domein Brigaldara in Noord Italië is sinds 2000 bezig met een indrukwekkende, kwalitatieve opmars. Onder bezielende leiding van papa Stefano Cesari werken nu beide zoons, Antonio en Lamberto dagelijks mee in wijngaarden, kelder en op de externe markten. Als consulent wijnmaker werd de befaamde professor Ferrarini aangetrokken. Inmiddels grossiert Brigaldara in top onderscheidingen waaronder een indrukwekkende reeks ‘tre bicchieri’ noteringen in de Gambero Rosso gids. Het valt niet mee om een score te vinden die lager ligt dan 90 punten (!) in de vele, internationale wijnmedia. Brigaldara is een top bedrijf!
 
De naam Brigaldara komt al vanaf 1100 in de geschriften voor, maar sinds 1928 is de familie Cesari aan het domein verbonden. In 1980 vatte Stefano Cesari de koe bij de horens en ging een samenwerking aan met Professor Roberto Ferrarini. Deze gedreven wijn prof heeft een grote bijdrage geleverd aan de kwalitatieve groei van het Valpolicella gebied, en was tot zijn overlijden ook wijnmaker bij het meest illustere wijnbedrijf in Valpolicella, dat van Guiseppe Quintarelli -waarvan akte. Dat verklaart waarom de wijnen van Brigaldara worden overladen met prachtige erkenningen en recensies.
 
Om thuis, in diepte, kennis te maken met dit prachtige bedrijf hebben wij een kennismakings doos samengesteld van deze prachtige wijnen bestaande uit;
1          fles Soave
1          fles Valpolicella
1          fles Valpolicella Superiore ‘Case Vecie’
1          fles Valpolicella Superiore ‘Ripasso’
1          fles Amarone delle Valpolicella ‘Case Vecie’
½         fles Recioto della Valpolicella
 
Dit pakket vol prachtige wijnen kost normaal € 131,70. Maar tot 31 december van dit jaar slechts € 120,-, gratis thuis geleverd binnen Nederland.