Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Villa Bys 2018

Villa Bys 2018

€29,95
Stukprijs: €0,00 /
op voorraad
Villa Bys heeft een zeer intense donkerrode kleur. In de geur aroma's van rood fruit, kersen en pruimen. In de mond een gestructureerde en krachtige Béarn-wijn met een grote concentratie. Een wijn met finesse en een lange aanhoudende afdronk. Deze cuvée
Bosman Wijnkopers Den Haag .
  • Winkel
    kopen per fles mogelijk
  • Bestellingen voor 12:00
    NL binnen 48 uur, BE & DE 2/3 dagen, UK 4 dagen
  • Hulp Nodig?
    070 - 358 4336
  • Betalen?
    Veilig met Ideal
Beschrijving
Villa Bys heeft een zeer intense donkerrode kleur. In de geur aroma's van rood fruit, kersen en pruimen. In de mond een gestructureerde en krachtige Béarn-wijn met een grote concentratie. Een wijn met finesse en een lange aanhoudende afdronk. Deze cuvée Villa Bys is een van de beste wijnen van de zuidwestelijke terroirs. Deze wijn heeft een hoog potentieel om te verouderen en is uitstekend te combineren met roodvlees gerechten, stoofvlees, wild en verschillende kazen.
In het hart van de oudste percelen van Domaine Mont d'Ora√°s, worden de druiventrossen geselecteerd om deze geweldige rode wijn uit de Béarn te maken. Het is de blend van 40% Tannat, 30% Cabernet Sauvignon en 30% Merlot die deze wijn kenmerkt. Dit unieke terroir, met een hoge dichtheid van 6.500 wijnstokken/ha en een opbrengst beperkt tot 35 hl/ha, versterkt zowel de kwaliteit van de sappen als die van de aroma's. Een oogst vindt hier handmatig plaats als de druiven een optimale rijpheid hebben, gevolgd door drie opeenvolgende sorteringen. De wijn rijpt in de vatkelder gedurende maximaal 18 maanden.
Land Frankrijk
Productiemethode Biologisch
Herkomstbenaming Vin de France
Lekker bij Roodvlees gerechten met verschillende sauzen, stoofvlees, wild en verschillende kazen.
Smaakprofiel Krachtig, met een grootse concentratie en finesse.
Druivenras 40 % Tannat, 30 % Cabernet Sauvignon, 30 % Merlot
Jaargang 2018
Inhoud