Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Chardonnay 2021

Chardonnay 2021

€11,95
Stukprijs: €0,00 /
op voorraad
De wijn heeft een strogele kleur met citroenachtige highlights. De delicate neus doet denken aan golden delicious appels en lindebloesem. Chardonnay uit Veneto heeft het rijke fruit dat bij Chardonnay hoort gecombineerd met een frisse toon van mooie zuren
Bosman Wijnkopers Den Haag .
  • Winkel
    kopen per fles mogelijk
  • Bestellingen voor 12:00
    NL binnen 48 uur, BE & DE 2/3 dagen, UK 4 dagen
  • Hulp Nodig?
    070 - 358 4336
  • Betalen?
    Veilig met Ideal
Beschrijving
De wijn heeft een strogele kleur met citroenachtige highlights. De delicate neus doet denken aan golden delicious appels en lindebloesem. Chardonnay uit Veneto heeft het rijke fruit dat bij Chardonnay hoort gecombineerd met een frisse toon van mooie zuren, waardoor je een heerlijke drinkbare wijn krijgt. In de mond is hij fris, evenwichtig en mooi in balans, met een aangename smaak. Uitstekend te combineren bij gegrilde groenten, quiche, groene asperges met burrata en lichte visgerechten.

De druiven worden handmatig geoogst als ze optimaal rijp zijn, de druiven worden gekneusd, ontsteelt, geperst en er worden kweekgisten toegevoegd. Gecontroleerde koude gisting op 14 ° C. Gisting wordt gevolgd door rekken en de wijn wordt op de fijne droesem gehouden met gewone batonage. Het bottelen gebeurt meerdere keren per jaar om ervoor te zorgen dat het product altijd vers is.

Land Italië
Productiemethode Biologisch, Vegan
Herkomstbenaming IGT Veneto
Lekker bij Gegrilde groenten, quiche, groene asperges met burrata en lichte visgerechten.
Smaakprofiel Fris, evenwichtig en mooi in balans.
Druivenras Chardonnay
Jaargang 2021
Inhoud