Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Grand Vin de Margaux 2017

Grand Vin de Margaux 2017

€37,95
op voorraad
Deze vintage 2017 had relatief weinig regen. Chateau Monbrison had het geluk om prachtig rijpe Merlot te krijgen, die werden geperst op 18 en 19 september. De Cabernet Sauvignon kwam in de week van 26 september eveneens in een prachtige kwaliteit. in 2017
Bosman Wijnkopers Den Haag .
 • Winkel
  kopen per fles mogelijk
 • Bestellingen voor 12:00
  NL binnen 48 uur, BE & DE 2/3 dagen, UK 4 dagen
 • Hulp Nodig?
  070 - 358 4336
 • Betalen?
  Veilig met Ideal
Beschrijving
Vintage 2017: grote uitdagingen, maar toch mooie wijnen: Quel terroir!
 
Na een milde winter vond de knopuitbarsting relatief vroeg plaats, rond half maart. Helaas daalden de temperaturen kort daarna en maakten ze plaats voor vorst op de wijngaarden van Bordeaux. Monbrison, bekend om zijn geweldige terroir, werd in de nacht van 27 april enigszins aangetast. De groeicyclus van de wijnstok was enigszins vertraagd, maar tussen 18 en 29 mei verliep de bloei erg goed.
 
De wijnstok is blijven groeien.. Inderdaad, op sommige percelen die door vorst waren aangetast, moesten wijnboeren meer van hun tijd geven om ​​nauwkeurig werk in de wijngaard uit te voeren. Veraison begon in de maand juli en eindigde rond 7 augustus.
 
Deze vintage 2017 had relatief weinig regen. Chateau Monbrison had het geluk om prachtig rijpe Merlot te krijgen, die werden geperst op 18 en 19 september. De Cabernet Sauvignon kwam in de week van 26 september eveneens in een prachtige kwaliteit. in 2017 blijft de kwaliteit van de wijnen ondanks een minimaal verlies aan opbrengst op het toppunt van een geweldige Margaux wijn!
Land Frankrijk
Productiemethode Biodynamisch
Alcoholpercentage 13,5 %
Herkomstbenaming Gran Vin de Margaux
Regio Bordeaux
Lekker bij Cotes du boeuf en ander gebraden rundvlees, hertenbiefstuk, beef wellington, zwezerik, boeuf bourgignon.
Smaakprofiel Krachtig, fris en elegant.
Druivenras 60 % Cabernet Sauvignon, 28 % Merlot, 7 % Cabernet Franc, 5 % Petit Verdot
Jaargang 2017