Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Vergel Tinto Seleccion 2018

Vergel Tinto Seleccion 2018

€14,95
Stukprijs: €0,00 /
niet op voorraad
Vergel Selección heeft een intense diep rode kleur met een violette rand. In de neus heeft het aroma's van zwart fruit met een vleugje kruiden, zwarte olijven en hints van cacao. In de mond zijn de tannines zacht en smaakvol, een perfecte combinatie tusse
Bosman Wijnkopers Den Haag .
  • Winkel
    kopen per fles mogelijk
  • Bestellingen voor 12:00
    NL binnen 48 uur, BE & DE 2/3 dagen, UK 4 dagen
  • Hulp Nodig?
    070 - 358 4336
  • Betalen?
    Veilig met Ideal
Beschrijving
Vergel Selección heeft een intense diep rode kleur met een violette rand. In de neus heeft het aroma's van zwart fruit met een vleugje kruiden, zwarte olijven en hints van cacao. In de mond zijn de tannines zacht en smaakvol, een perfecte combinatie tussen nuances van vers fruit en tonen van gebrande koffie, met een milde en evenwichtige afdronk die een geweldige persoonlijkheid laat zien. Servicetemperatuur: 15 - 18°C.
Vergel Selección is een elegante en moderne biologische wijn gemaakt van een blend van drie druivensoorten: Monastrell, Syrah en Merlot. De Monastrell- en Merlot-variëteiten worden op traditionele wijze afzonderlijk gevinifieerd om de structuur van de wijn te versterken en een langduriger karakter te geven. Later rijpt de Monastrell-wijn 12 maanden in geselecteerde vaten van Frans eiken van medium toast, wat de wijn complexiteit geeft zonder de fruitigheid te verminderen. De geselecteerde druiventrossen van Syrah-druiven ondergaan een koolzuur maceratieproces in roestvrijstalen tanks om een wijn te verkrijgen die nog aromatischer is met meer bloemige tonen en een zeer levendige kleur. Na de fermentatie op 28 °C wordt een rek naar een tank gedaan waar gedurende 3 maanden een natuurlijke decantatie plaatsvindt. Het resultaat is een complexe en aangename wijn met geconcentreerde aroma's en nuances die zeker de zintuigen zullen verleiden en de ziel zullen bekoren.
Land Spanje
Productiemethode Biologisch, Vegan
Herkomstbenaming DO Alicante
Lekker bij Gebraden rundvlees, wild, stoofschotels en spaanse gedroogde ham- & worstsoorten.
Smaakprofiel Vol, rijk en fluweelzacht.
Druivenras Monastrell, Syrah, Merlot
Jaargang 2018
Inhoud