Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Le Cèdre Héritage Blanc 2020

Le Cèdre Héritage Blanc 2020

€14,95
Stukprijs: €0,00 /
op voorraad
Cèdre Héritage Blanc heeft een frisse groenachtige, gouden kleur. Het heeft aroma's van appel, peer in combinatie met bloemige en muntachtige tonen. Deze fruitige wijn heeft vuursteenachtige tonen die zo typerend zijn voor het kalkrijke terroir van Chat
Bosman Wijnkopers Den Haag .
  • Winkel
    kopen per fles mogelijk
  • Bestellingen voor 12:00
    NL binnen 48 uur, BE & DE 2/3 dagen, UK 4 dagen
  • Hulp Nodig?
    070 - 358 4336
  • Betalen?
    Veilig met Ideal
Beschrijving
Cèdre Héritage Blanc heeft een frisse groenachtige, gouden kleur. Het heeft aroma's van appel, peer in combinatie met bloemige en muntachtige tonen. Deze fruitige wijn heeft vuursteenachtige tonen die zo typerend zijn voor het kalkrijke terroir van Chateau du Cèdre. In de mond is de wijn rijk met een frisse afdronk. Geniet van deze wijn op zichzelf als aperitief of combineer hem met kaas, gevogelte of vis.
 
Deze wijn wordt gemaakt van 50% Sauvignon Blanc, 40% Semillon, 10% Muscadelle. De wijngaarden staan aangeplant op een kalkrijk plateau. Na de oogst vindt gisting plaats op de fijne droesem in roestvrijstalen tanks en voor 25% van de wijn een jaar in oude eikenhouten vaten. De wijn rijpt vervolgens nog 8 maanden in eikenvaten. Het is een witte wijn die u gerust nu kunt drinken maar ook nog 5 jaar onder de juiste omstandigheden kunt bewaren.
Land Frankrijk
Productiemethode Biologisch
Herkomstbenaming IGP Côtes du Lot
Lekker bij Als aperitief of met kaas, gevogelte of vis.
Smaakprofiel Fruitig, rijk en fris.
Druivenras 50% Sauvignon Blanc, 40% Semillon, 10% Muscadelle
Jaargang 2020
Inhoud