Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Deshenrys Rouge 2022

Deshenrys Rouge 2022

€9,95
Stukprijs: €0,00 /
niet op voorraad
De kleur van deze Deshenrys Rouge is robijnrood met schitterende reflecties. Hij heeft een mooie complexiteit in de neus met de nadruk om de aroma's van vers donkerfruit. Hij is vol, genereus en fris.
Bosman Wijnkopers Den Haag .
  • Winkel
    kopen per fles mogelijk
  • Bestellingen voor 12:00
    NL binnen 48 uur, BE & DE 2/3 dagen, UK 4 dagen
  • Hulp Nodig?
    070 - 358 4336
  • Betalen?
    Veilig met Ideal
Beschrijving
De kleur van deze Deshenrys Rouge is robijnrood met schitterende reflecties. Hij heeft een mooie complexiteit in de neus met de nadruk om de aroma's van vers donkerfruit. Hij is vol, genereus en fris. Hij gaat goed samen met alle soorten vlees: rund, kalf, varken en gevogelte. Het is ook een mooie combinatie met gedroogde ham en worstsoorten en boeren- en wildpaté.
 
Na het ontstelen van de druiven ondergaan ze een relatief korte alcoholische gisting om de primaire aroma's vast te houden. De rijping volgt in betonnen vaten en aan het einde van de winter wordt de wijn gebotteld.
 
Deshenrys is al 5 generaties in het bezit van de familie Bouchard en dankt zijn naam aan de voornaam Henry die werd gegeven aan de verschillende beheerders die het lot van het landgoed hebben opgevolgd.Gevestigd in de stad Alignan du Vent, profiteert dit "dorpspand" (dat wil zeggen niet allemaal uit één stuk) van een reeks uitstekende verschillende terroirs waarop de druivensoorten die overeenkomen met de grond zijn geplant.Terrasses villafranchiennes met kleiachtige grindbodems, piloceen en klei-kalksteen mergel uit de hoogten van Piochs voor de rode wijnen. Het resultaat van deze diversiteit aan terroirs is verrassend, harmonieus, evenwichtig en charmant. De zeebries en de tramontana temperen de zonneschijn.
Land Frankrijk
Productiemethode Biologisch
Herkomstbenaming IGP Côtes de Thongue
Lekker bij Gevogelte, rund-, kalf- en varkensvlees . Gedroogde ham en worstsoorten en boeren- en wildpaté.
Smaakprofiel Vol, genereus en fris.
Druivenras Syrah, Merlot
Jaargang 2022
Inhoud