Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Noir 2022

Noir 2022

€12,95
Stukprijs: €0,00 /
op voorraad
Een fijne karaktervolle Pinot Noir, warm en medium-bodied, met een mooie zuurgraad. Koele nachten maar lange warme dagen zorgen ervoor dat het rode zomerfruit al zijn frisheid behoudt, maar intensiteit en complexiteit ontwikkelt in zijn smaak.
Bosman Wijnkopers Den Haag .
  • Winkel
    kopen per fles mogelijk
  • Bestellingen voor 12:00
    NL binnen 48 uur, BE & DE 2/3 dagen, UK 4 dagen
  • Hulp Nodig?
    070 - 358 4336
  • Betalen?
    Veilig met Ideal
Beschrijving
Een fijne karaktervolle Pinot Noir, warm en medium-bodied, met een mooie zuurgraad. Koele nachten maar lange warme dagen zorgen ervoor dat het rode zomerfruit al zijn frisheid behoudt, maar intensiteit en complexiteit ontwikkelt in zijn smaak. Het donkere kersenfruit is sappig, rijp en vooruitstrevend, met een pittige smaak in het midden. Het is het beste van twee werelden. De concentratie van fruit in combinatie met een lange rijping, deels in eikenvaten, geeft het de typische Bourgogne elegantie, zijdezachtheid en een vleugje aardse tannines. Een drinkbare wijn, met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding en een soepele metgezel voor eten.
 
Lenné Pinot Noir is het geesteskind van Sumi Gebauer en haar man Patrick. Dit wijnkoppel leerde elkaar kennen op een vermaard wijnbedrijf en de vonk sloeg over. Nu tekenen zij samen voor spraakmakende wijnen, de eerste die wij aan u voorstellen is de verrukkelijke Pinot Noir. De uitstekende oogst 2022 wordt midden november gebotteld en wij halen de wijn dan direct op in Duitsland.
Land Duitsland
Productiemethode Conventioneel
Herkomstbenaming Pfalz
Lekker bij Geroosterd lamsvlees, gerookte zalm en vederwild, zoals kwartel of fazant.
Smaakprofiel Fruitig, zacht en elegant.
Druivenras Pinot Noir
Jaargang 2022
Inhoud