Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Saint-Julien 4e 2017 Grand Cru Classé

Saint-Julien 4e 2017 Grand Cru Classé

€61,75
op voorraad
Saint-Julien-wijnen worden over het algemeen gekenmerkt door hun uitstekende harmonie en grote finesse, hun verfijnde, elegante, typische aroma's van rode bessen en kreupelhout, hun hoogwaardige tannines en hun kracht en rijkdom. De appellatie Haut-Médoc
Bosman Wijnkopers Den Haag .
 • Winkel
  kopen per fles mogelijk
 • Bestellingen voor 12:00
  NL binnen 48 uur, BE & DE 2/3 dagen, UK 4 dagen
 • Hulp Nodig?
  070 - 358 4336
 • Betalen?
  Veilig met Ideal
Beschrijving
Deze 4e Grand Cru Classé, opgericht in de 17e eeuw, werd opgebroken en verspreid als gevolg van verschillende erfenissen. In 1982 slaagde Henri Martin er door een combinatie van geluk en doorzettingsvermogen in om het landgoed, zoals het in 1855, het jaar van de beroemde classificatie, heette, opnieuw vorm te geven. Sindsdien is Saint-Pierre, dankzij de toewijding van de eigenaren, algemeen bekend geworden als een perfecte vertegenwoordiger van de Saint-Julien Grands Crus Classés.
 
Het is algemeen bekend dat Saint-Julien de kleinste van de vier grote Médoc-appellaties is, maar het heeft een grote reputatie! Deze appellatie kan bogen op de hoogste concentratie van “1855 crus classés”: 11 op 900 hectare. Er zijn geen mindere wijnen in Saint-Julien ... Er wordt zelfs gezegd dat Saint-Julien de kwintessens is van de Médoc-wijnen, die een balans vinden tussen de zachtheid en vrouwelijkheid van Margaux en de kracht van Pauillac. Het biedt de heerlijke volheid, fruit en delicatesse van de eerste, samen met de robuustheid en structuur van de laatste.
 
Saint-Julien-wijnen worden over het algemeen gekenmerkt door hun uitstekende harmonie en grote finesse, hun verfijnde, elegante, typische aroma's van rode bessen en kreupelhout, hun hoogwaardige tannines en hun kracht en rijkdom. De appellatie Haut-Médoc beslaat 4.567 hectare. De bodems bestaan ​​voornamelijk uit lagen Garonne-grind waarop Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc en Petit Verdot gedijen om er een bekend en gewaardeerd terroir van te maken.
Land Frankrijk
Productiemethode Biodynamisch
Alcoholpercentage 13,5 %
Herkomstbenaming Saint-Julien 4e Grand Cru Classé
Regio Bordeaux
Lekker bij Cotes du boeuf en ander gebraden rundvlees, hertenbiefstuk, beef wellington, zwezerik, boeuf bourgignon.
Smaakprofiel Finesse, harmonieus en een krachtige rijkdom.
Druivenras 75% Cabernet Sauvignon, 15% Merlot, 10% Cabernet Franc
Jaargang 2017