Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Muscat Cemelie 2015

Muscat Cemelie 2015

€22,40 €17,95
Stukprijs: €0,00 /
niet op voorraad
Een erg aromatische wijn wat typerend is voor de Muscatdruif. In de geur ontdekken wij Munt, Jasmijn, Citrus en mineralen die komen uit de kalkgrond van de wijngaard.
Bosman Wijnkopers Den Haag .
 • Winkel
  kopen per fles mogelijk
 • Bestellingen voor 12:00
  NL binnen 48 uur, BE & DE 2/3 dagen, UK 4 dagen
 • Hulp Nodig?
  070 - 358 4336
 • Betalen?
  Veilig met Ideal
Beschrijving
Deze Muscat 'Cemelie' is lichtgeel van kleur. Een erg aromatische wijn wat typerend is voor de Muscatdruif. In de geur ontdekken wij Munt, Jasmijn, Citrus en mineralen die komen uit de kalkgrond van de wijngaard.Het liefst drinken wij deze wijn als aperitief maar ook bij een groene salade, zomerfruit met citrus, garnalen en koriander zou hij een goede combinatie zijn..
 
Elke oogst staat in het teken van een nieuw leven bij Vignoble des 2 lunes. Ze besteden speciale aandacht aan de teelt van de wijnstokken. De druiven worden met de hand geplukt en zorgvuldig geselecteerd van alleen de beste druiven van de tros. Ze laten hun passie zien tijdens het rijpingsproces om uiteindelijk een unieke blend te krijgen die Vignoble des 2 lunes defineert. Alle wijnen blijven 12 maanden in de kelder evalueren voordat ze op de markt komen. Een uniek product wat u op kostbare momenten met anderen deelt.
 
Omfietswijn: De rijke geur die best zoete Muscats geven, maar blijkt droog en nadenkend. Kuis en ingetogen, sappig subtiel en blijft je lang bij.
 
Land Frankrijk
Productiemethode Biodynamisch
Herkomstbenaming A.O.C. Alsace
Lekker bij Het liefst drinken wij deze wijn als aperitief maar ook bij een groene salade, zomerfruit met citrus, garnalen en koriander zou hij een goede combinatie zijn.
Smaakprofiel Een erg aromatische wijn wat typerend is voor de Muscatdruif. In de geur ontdekken wij Munt, Jasmijn, Citrus en mineralen die komen uit de kalkgrond van de wijngaard.
Druivenras Muscat
Jaargang 2015
Inhoud