Cart
0 items
No products found...
Wishlist
items
You need to be logged in to use this feature...
Login
Log in if you have an account
Register
By creating an account with our store, you will be able to move through the checkout process faster, store multiple addresses, view and track your orders in your account, and more.
08 May 2024

Pomerol

Profiteer van onze nieuwste vondst

Château de Valois uit Pomerol.

Nieuwste vondst? In alle eerlijkheid niet écht want deze wijn is de eerste (!) wijn die ik ooit mocht inkopen, we gaan dan terug naar 1977/78 toen ik als Chauffeur de wijnwereld instapte.

Recent bezocht ik het kleine familie Château en nam de laatste fles (1966) uit mijn kelder mee om met de 6e generatie te proeven. De wijn was na 58 (!) jaar nog formidabel.

De prijsontwikkeling van Pomerol is helaas niet gunstig en daarom bieden wij al onze klanten de kans om met ons mee te kopen, er zijn vier oogstjaren beschikbaar. Al deze wijnen zijn inmiddels gebotteld dus we gaan ze spoedig ophalen op het Château. Ze komen dus RECHTSTREEKS van hun geboorteplek naar uw kelder!

Deze aanbieding loopt tot vrijdag 31 mei aanstaande. Vervolgens tellen wij alle bestellingen op (u mag per losse fles bestellen om die reden) en plaatsen de order. Zodra die klaarstaat sturen wij onze vervoerder om het op te halen.

Chateau de Valois, Biologisch, voorinteken prijs;

Per fles € 29,95

6 flessen € 28,95 per fles

12 flessen € 27,95

18 flessen € 26,95

24 flessen € 25,95

Verpakt in dozen van 6 flessen.

Beschikbare jaren, deze tellen allemaal mee voor de staffelkorting;

2019

2020

2021

2022

Bestellingen kunnen via de mail doorgegeven worden naar [email protected] 

Deze worden op volgorde van binnenkomst afgehandeld. 

 

Bosman Wijnkopers BV