Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Riesling Signatur Trocken 2020

Riesling Signatur Trocken 2020

€19,95
Stukprijs: €0,00 /
op voorraad
Deze Riesling Signatur heeft een zalig aroma van rijp fruit zoals gele appel, kweepeer en passievrucht. Het is een wijn met kracht, volume en een fijne mineraliteit. In de mond ondekken we meerdere lagen dat aangenaam aanvoelt en lang is in de afdronk. Hi
Bosman Wijnkopers Den Haag .
  • Winkel
    kopen per fles mogelijk
  • Bestellingen voor 12:00
    NL binnen 48 uur, BE & DE 2/3 dagen, UK 4 dagen
  • Hulp Nodig?
    070 - 358 4336
  • Betalen?
    Veilig met Ideal
Beschrijving
Deze Riesling Signatur heeft een zalig aroma van rijp fruit zoals gele appel, kweepeer en passievrucht. Het is een wijn met kracht, volume en een fijne mineraliteit. In de mond ondekken we meerdere lagen dat aangenaam aanvoelt en lang is in de afdronk. Hij heeft een harmonische zuurgraad die in balans is met de mineraliteit, afkomstig van de kalksteenbodem. Het karakter van deze wijn maakt hem tot een verfijnde begeleider van gerechten. Wij drinken hem graag bij een gebakken tarbot, aziatische keuken of zelfs bij een licht gekruid stuk ossenhaas.
Dit is de premium Riesling van de beste wijngaard Eideswiese van Gustavshof. Deze wijngaard heeft een bijzonder microklimaat, beschermt tegen de wind, met een kalkrijke bodem. Dit zijn de optimale eigenschappen voor Riesling. Voordat de druiven uit de Eideswiese rijpen tot Rielsing, worden ze meerdere malen met de hand geselecteerd in de wijngaard. Alleen de druiven met het grootste rijpingspotentieel blijven aan de wijnstok. Het is een wijn met kracht, een die onmiddellijk indruk maakt. Hij heeft een elegante balans tussen zijn zuurgraad en mineraliteit.
Land Duitsland
Productiemethode Biodynamisch, Vegan
Herkomstbenaming Q.B.A. Rheinhessen
Lekker bij Gebakken tarbot, aziatische keuken en ossenhaas.
Smaakprofiel Rijp, krachtig met volume en mineraliteit.
Druivenras Riesling
Jaargang 2020
Inhoud