Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Mythology Atlas Shiraz 2019

Mythology Atlas Shiraz 2019

€15,95
Stukprijs: €0,00 /
op voorraad
Atlas Shiraz heeft aroma's van framboos, zoethout, pruimen en kruiden die plaats maken voor een zoete, fruitige kern, aangevuld met cacaotonen en knapperige tannines. Atlas is een ideale begeleider bij gerechten, van pasta tot geroosterde bloemkool en bui
Bosman Wijnkopers Den Haag .
  • Winkel
    kopen per fles mogelijk
  • Bestellingen voor 12:00
    NL binnen 48 uur, BE & DE 2/3 dagen, UK 4 dagen
  • Hulp Nodig?
    070 - 358 4336
  • Betalen?
    Veilig met Ideal
Beschrijving
Atlas Shiraz is een rijke wij. Het heeft aroma's van framboos, zoethout, pruimen en kruiden die plaats maken voor een zoete, fruitige kern, aangevuld met cacaotonen en knapperige tannines. Hints van zwarte peper worden gecombineerd met een vleugje kaneel en steranijs. Romige tonen van eiken ondersteunen het geconcentreerde fruit en voegen extra complexiteit toe. Atlas is een ideale begeleider bij gerechten, van pasta tot geroosterde bloemkool en buikspek. Deze wijn is uitstekend op nu te drinken, maar u geduld zal zeker beloond worden na een paar jaar extra in de kelder.
De serie Mythology wijnen begon met Phoenix, de prachtige vogel die uit zijn as herrijst. Het staat onder andere symbool voor wedergeboorte of vernieuwing. Maar de naam Phoenix komt eigenlijk van de naam van de distilleerderij die werd gekocht door Douglas & Frank Tolley. De Mythologie wijnen zijn gemaakt om van te genieten wanneer je maar wilt.

Land Australië
Productiemethode Biologisch
Herkomstbenaming Coonawarra
Lekker bij Hertenbiefstuk met kersen- of chocoladesaus, wildzwijnpaté, shortribs met oosters gemarineerd, cote du boeuf en stoofschotels als boeuf bourguignon.
Smaakprofiel Complex, geconcentreerd, fruitig en zacht.
Druivenras Shiraz
Jaargang 2019
Inhoud