Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Palo Cortado Dos Cortados 20 Años

Palo Cortado Dos Cortados 20 Años

€26,95
Stukprijs: €0,00 /
op voorraad
Dos Cortados Solera Especial is intens en complex in de neus, met subtiele tonen van hazelnoten en gedroogd fruit. Droog, met een frisse zuurgraad. Het heeft een een volle en elegante smaak met een mooie lengte die eindigt in een ongelooflijk expressieve
Bosman Wijnkopers Den Haag .
 • Winkel
  kopen per fles mogelijk
 • Bestellingen voor 12:00
  NL binnen 48 uur, BE & DE 2/3 dagen, UK 4 dagen
 • Hulp Nodig?
  070 - 358 4336
 • Betalen?
  Veilig met Ideal
Beschrijving
Dos Cortados Solera Especial is intens en complex in de neus, met subtiele tonen van hazelnoten en gedroogd fruit. Droog, met een frisse zuurgraad. Het heeft een een volle en elegante smaak met een mooie lengte die eindigt in een ongelooflijk expressieve en onvergetelijke afdronk. Dit is een sherry met een amontillado neus en een oloroso smaak.

Deze sherry wordt gemaakt van druiven van de beste wijngaarden. De wijn gaat in Criaderas y Soleras-systeem in fino-sherryvaten voor biologische rijping. Af en toe zorgen omstandigheden ervoor dat de inhoud van sommige vaten zich anders gedraagt dan gehoopt - deze zullen nooit een fino sherry worden. Deze vaten worden "gesneden" (vandaar de term "cortado") en zullen de basis vormen van het palo cortado solera-systeem. De wijn rijpt vervolgens 20 jaar in de solera en wordt daarna gebotteld.
Land Spanje
Productiemethode Conventioneel
Herkomstbenaming DO Jerez – Xérès – Sherry
Lekker bij Uitstekend als aperitief of digestief
Smaakprofiel Vol, elegant en onvergetelijk
Druivenras Palomino
Jaargang -
Inhoud