Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Montevetrano Vintage 2017

Montevetrano Vintage 2017

€69,95
op voorraad
In de neus tonen van pruim, kers en aarde.
Zout in de mond met accent van zwarte peper en geur van salie- en rozemarijnkruiden die groeien op de heuvels van Montevetrano. Tannines en zuurgraad zijn goed geïntegreerd, waardoor we ons een lang leven in een
1-2 dagen
Bosman Wijnkopers Den Haag .
  • Winkel
    kopen per fles mogelijk
  • Bestellingen voor 12:00
    NL binnen 48 uur, BE & DE 2/3 dagen, UK 4 dagen
  • Hulp Nodig?
    070 - 358 4336
  • Betalen?
    Veilig met Ideal
Beschrijving

In de neus tonen van pruim, kers en aarde.
Zout in de mond met accent van zwarte peper en geur van salie- en rozemarijnkruiden die groeien op de heuvels van Montevetrano. Tannines en zuurgraad zijn goed geïntegreerd, waardoor we ons een lang leven in een progressieve wijn kunnen voorstellen met evenwichtige ontwikkeling. Warm en levendig met elegantie.

Montevetrano dankt zijn naam aan een middeleeuws kasteel dat dateert uit de Romeinse tijd. Een voormalig eigendom van de Franse Bourbons, het landgoed zelf was de inspiratie voor deze mix van Franse variëteiten Cabernet Sauvignon en Merlot met de Campaniaanse koning van de rode druiven - Aglianico. Montevetrano is een van de meest gewilde wijnen uit Italië, die tientallen wijnliefhebbers over de hele wereld verheugt met zijn onderscheidende karakter en rijke spectrum aan smaken. Al 24 jaar achter elkaar krijgt deze wijn Tre Bicchiere in de Gambero Rosso.

Land Italië
Productiemethode Conventioneel
Herkomstbenaming
Lekker bij
Smaakprofiel Warm, levendig en elegant
Druivenras Cabernet Sauvignon, Merlot, Aglianico
Jaargang 2017
Inhoud 13.5 % - 0.75 L