Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Paxton Quandong Farm Shiraz Bio 2017

Paxton Quandong Farm Shiraz Bio 2017

€28,95
op voorraad
100% Shiraz uit één wijngaard. 12 maanden op Frans eikenhout. In het glas mooi rood. Aroma's van muskus, bessen en paarse fruittonen, geaccentueerd door geurige tonen van jeneverbes, rozemarijnbloesem en een vleugje sandelhout. Smaken van donkerrood fru
1-2 dagen
Bosman Wijnkopers Den Haag .
 • Winkel
  kopen per fles mogelijk
 • Bestellingen voor 12:00
  NL binnen 48 uur, BE & DE 2/3 dagen, UK 4 dagen
 • Hulp Nodig?
  070 - 358 4336
 • Betalen?
  Veilig met Ideal
Beschrijving

100% Shiraz uit één wijngaard. 12 maanden op Frans eikenhout. In het glas mooi rood. Aroma's van muskus, bessen en paarse fruittonen, geaccentueerd door geurige tonen van jeneverbes, rozemarijnbloesem en een vleugje sandelhout. Smaken van donkerrood fruit, pruim en zwarte kers vermengd met hints van hartige kruiden en een subtiele aardsheid. Bewaarpotentieel 20 jaar.

Quandong Farm Shiraz is een wijn uit één wijngaard die tot doel heeft de intensiteit en helderheid van fruit te benadrukken dat is geteeld met behulp van biodynamische technieken. Onze landbouwpraktijken zijn ontworpen om wijnen van intensiteit te produceren, maar ook met lagen van textuur, smaak en interesse voor de consument. Deze wijn vertoont deze kenmerken en biedt zowel concentratie als smaak en een zekere delicatesse, in plaats van pure pure kracht.

OVER PAXTON WINES

De Paxton-wijngaarden zijn verspreid over een divers aantal locaties en grondsoorten, die zonder compromissen worden beheerd, van planten tot oogsten. David Paxton blijft ernaar streven de inputs te minimaliseren en beheert de wijngaarden van Paxton biologisch-dynamisch – een landbouwsysteem zonder het gebruik van synthetische meststoffen en pesticiden met de nadruk op het bevorderen van gezonde, levende bodems door het gebruik van natuurlijke compostbereiding.

In 2011 werd Paxton een volledig gecertificeerde biologische en biodynamische wijnproducent.

In 2005 opende Paxton hun kelderdeur bij Landcross Farm, een historische schapenboerderij uit 1860 en de locatie van het oorspronkelijke dorp. De kelderdeur is elke dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur voor proeverijen, evenementen en evenementen.

Paxton is toonaangevend in zowel biologische als biodynamische wijnbouw en wijnbereiding. Het fruit voor alle wijnen is uitsluitend afkomstig van landgoedwijngaarden in McLaren Vale, Zuid-Australië.

Paxton, opgericht in 1979, is een familiebedrijf in wijn. Oprichter en eigenaar, David Paxton, is een van de meest gerespecteerde wijnbouwers van Australië – een reputatie die is gebouwd op het beheren en telen van wijndruiven van uitzonderlijke kwaliteit gedurende meer dan 30 jaar.

De familie Paxton onderhoudt al drie decennia hun eigen wijngaarden in McLaren Vale. McLaren Vale wordt internationaal erkend als een van de toonaangevende wijnregio's van Australië en staat bekend om de productie van super premium kwaliteitswijnen, met name rode wijnen.

Land Australië
Productiemethode Biologisch, Biodynamisch
Herkomstbenaming McLaren Vale, Australië
Lekker bij
Smaakprofiel Warm, rijk en zacht
Druivenras Shiraz
Jaargang 2017
Inhoud 14 % - 0.75 L