Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Pinot Gris 2019

Pinot Gris 2019

€19,95
Stukprijs: €0,00 /
op voorraad
Richmond Plains Pinot Gris is een zachte, subtiele, fruitige en elegante wijn. Hij heeft geurige aroma's van kamperfoelie vermengd met mandarijn en rijpe perzik. Heerlijke citrus, meloen en peer met rijke gekaremeliseerde appelsmaken en subtiele kruiden a
Bosman Wijnkopers Den Haag .
  • Winkel
    kopen per fles mogelijk
  • Bestellingen voor 12:00
    NL binnen 48 uur, BE & DE 2/3 dagen, UK 4 dagen
  • Hulp Nodig?
    070 - 358 4336
  • Betalen?
    Veilig met Ideal
Beschrijving
Richmond Plains Pinot Gris is een zachte, subtiele, fruitige en elegante wijn. Hij heeft geurige aroma's van kamperfoelie vermengd met mandarijn en rijpe perzik. Heerlijke citrus, meloen en peer met rijke gekaremeliseerde appelsmaken en subtiele kruiden aroma's leiden tot een sappig palette met een fijne textuur. Hints van Turks fruit en rozenblaadjes zorgen voor een zijde zachte gladde en lange afdronk. De wijn is ingetogen en zachtjes verzwaard met een kleine complexiteit, en eindigt lang en crispy. De benaderbaarheid van deze wijn maakt het een uitstekende match voor verschillende kookstijlen, van pittige Aziatische gerechten tot gegrilde schaal- en schelpdieren.
De druiven werden in maart met de hand geoogst toen zij volledig rijp waren en werden per hele bos geperst. Kleine bessen produceerden prachtige geconcentreerde fruitsmaken die bewaard bleven door de wijn bij lage temperaturen te fermenteren.
De grond en de wijnstokken worden gevoed met biologische brouwsels en compostthee. Ziekte wordt beheerd met natuurlijke nuttige organismen zoals Trichoderma en Bacilus Subtilus die ongewenste organismen overtreffen. Deze weelderige groene wijngaard creëert een aantrekkelijk leefgebied voor een verscheidenheid aan inheemse vogels, hagedissen, vlinders zoals de monarch en de admiraal, plus nuttige insecten zoals lieveheersbeestjes.
Land Nieuw-Zeeland
Productiemethode Biologisch, Veganistisch
Herkomstbenaming
Lekker bij Oosterse keuken en gegrilde schaal- en schaaldieren.
Smaakprofiel Zacht, subtiel, fruitig en elegant.
Druivenras Pinot Gris
Jaargang 2019
Inhoud