Delen
Deel dit product
Uw review toevoegen
Beoordeel JA! 2019

JA! 2019

€7,95
Tinedo JA! heeft een aantrekkelijke paarse kersentint in het glas. In de neus is het expressief en rechttoe rechtaan met blauwe viooltjes, kersen en specerijen als zoethout. In de mond heeft het een goede balans, delicaat en met wat lef in combinatie met
Bosman Wijnkopers Den Haag .
 • Winkel
  kopen per fles mogelijk
 • Bestellingen voor 12:00
  NL binnen 48 uur, BE & DE 2/3 dagen, UK 4 dagen
 • Hulp Nodig?
  070 - 358 4336
 • Betalen?
  Veilig met Ideal
Beschrijving
Tinedo JA! heeft een aantrekkelijke paarse kersentint in het glas. In de neus is het expressief en rechttoe rechtaan met blauwe viooltjes, kersen en specerijen als zoethout. In de mond heeft het een goede balans, delicaat en met wat lef in combinatie met een frisse afdronk. Gemaakt van 100% Tempranillo dat de aromatische neus en de goed gedefinieerde en elegante mond versterkt.
 
Het landgoed Tinedo leent zich uitstekend voor het beoefenen van een duurzame wijnbouw, waarbij het gebruik van herbiciden en synthetische producten uitgesloten is. Het doel is om evenwichtige en complexe wijnen te krijgen via een wijngaard die zijn biologische cyclus voltooit.

Het werk in de velden en het domein wordt gedeeld door mensen die grondig betrokken zijn en zich volledig bewust zijn van het belang van een gemeenschappelijk werk van de wijngaard tot de wijn. Een strikte controle van het watergehalte van de wijngaard, zowel op grond- als bladniveau, begeleidt het veldwerk en maakt het mogelijk om het hele rijpingsproces in een langzaam tempo te voltooien.
 
EU Certified
 
De Grote Hamersma - 8+ Geproefd op 29 juli 2020
Eclectisch knip-en-plakwerketiket. In het glas lekker fruit- en sapwerk. Zwoel en gul. Ongedwongen echte kersen uit een mandje, aarde aan de knuisten, puur en pront en tannineslingertjes. Eerlijke, houtvrije tempranillo. Ik zeg er weer Ja! tegen. 
Land Spanje
Productiemethode Biologisch
Alcoholpercentage 14 %
Herkomstbenaming Vino de Tierra de Castilla
Regio Castilla, La Mancha
Lekker bij Gebraden lams- of rundvlees, gedroogde ham- en worstsoorten en zachte kazen.
Smaakprofiel Goede balans, delicaat en met wat lef.
Druivenras Tempranillo
Jaargang 2019