Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Sauvignon Blanc 2021

Sauvignon Blanc 2021

€11,95
Stukprijs: €0,00 /
op voorraad
Well of Wine Sauvignon Blanc is een stuivende wijn. Hij heeft een aromatische geur, tintelend, spannend en verkwikkend van smaak. Hij is kristal helder met geurtonen van witfruit en een heerlijke fris droge smaak met een levendige zuurgraad.
Bosman Wijnkopers Den Haag .
 • Winkel
  kopen per fles mogelijk
 • Bestellingen voor 12:00
  NL binnen 48 uur, BE & DE 2/3 dagen, UK 4 dagen
 • Hulp Nodig?
  070 - 358 4336
 • Betalen?
  Veilig met Ideal
Beschrijving
Well of Wine Sauvignon Blanc is een stuivende wijn. Hij heeft een aromatische geur, tintelend, spannend en verkwikkend van smaak. Hij is kristal helder met geurtonen van witfruit en een heerlijke fris droge smaak met een levendige zuurgraad.
De wijnen met het label Well of Wine komen uit de Languedoc. Geen enkel gebied in Frankrijk is zo veelzijdig als diezelfde Languedoc. Het is een gebied waar zo ongeveer alles kan. Naast traditionele assemblagewijnen met een appellation produceert het een waaier aan moderne cépagewijnen, reden waarom de streek nogal eens met de Nieuwe Wereld vergeleken wordt. Veelzeggend genoeg zijn die ooit zo verfoeide cépagewijnen waarvan het gros de herkomstbenaming IGP Pays d‚Oc draagt niet alleen razend populair geworden in het buitenland, maar ook in Frankrijk zelf.
Wijn speelt al eeuwenlang en belangrijke rol in ons leven. Een samenzijn, een diner en een liefde worden vaak begeleid door mooie wijnen. Well of Wine heeft een serie wijnen die perfect aansluiten bij elke gelegenheid. Sommigen zouden van huiswijnen spreken, maar het woord ‚visitekaartjes‚ dekt de lading beter. Well of Wine staat voor een collectie wijnen die telkens gemaakt zijn van één enkel druivenras. Cépagewijnen dus. Op het achter etiket van iedere wijn is daarom de hand van de wijnbouwer afgebeeld met daarin druiven van het ras, c.q. de cépage, dat voor de bewuste wijn gebruikt is. Die Franse terminologie is op zijn plaats, want de wijnen zijn afkomstig uit de Languedoc. Well of Wine staat ook voor duurzaam geproduceerde wijnen, met gebruikmaking van de meest eigentijdse technieken en in een toegankelijke stijl. Wijnen voor iedereen, zowel leek als kenner, met een optimale verhouding tussen prijs en kwaliteit.
Land Frankrijk
Productiemethode Conventioneel
Herkomstbenaming Vin de France
Lekker bij Als aperitief, met frisse salades, gegrilde groenten en geitenkaas.
Smaakprofiel Stuivend, levendig, droog en fris.
Druivenras Sauvignon Blanc
Jaargang 2021
Inhoud