Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
28 Jun 2021

De Cave Particulière

Op (héél) veler verzoek!

Een wijn bewaar mogelijkheid voor consumenten

Veel grote liefhebbers kampen met eenzelfde probleem, geen adequate opleg ruimte voor de wijnen. Nieuwbouw kent al jaren geen koele kelders meer en als er al een ondergrondse ruimte is, blijkt die vaak deugdelijk verwarmd. Niet geschikt dus voor het bewaren van wijnen.

Well of Wine beschikt sinds februari van dit jaar over een perfect magazijn waarin zich een ‘bunker’ bevindt. Achter dikke muren en uitsluitend toegankelijk voor de staf van het importbedrijf ligt een prachtige, schone en vooral koele inpandige opslag. Particulieren kunnen hier hun wijnen in bewaring geven tegen een sympathiek tarief van € 1,- per jaar of deel daarvan. Dit geldt uitsluitend voor wijnen bij ons gekocht.

Dit is een geste van de zijde van ons importbedrijf en géén kernactiviteit. Dat zeg ik er maar meteen in alle openheid even bij. Het is geen dagelijkse activiteit, wijnen gaan erin met de bedoeling om daar lang & onbewogen te blijven liggen. Het is dus niet zo dat er iedere week een los flesje opgespoord kan worden uit de opgelegde kist(en) of dozen.

Heeft u dus een stapel kisten die beter wat jaren elders worden bewaard dan is de ‘Cave Particulière’ een ideaal initiatief. Van belang is te weten dat u zelf dient te zorgen voor verzekering. Wijn thuis valt doorgaans onder de inboedelverzekering maar uw assuradeur dient wél te weten dat de wijn elders ligt.

Procedure

U brengt de wijn hier naar de Frederik Hendriklaan. Wij laten het met onze bestelauto meerijden naar Sassenheim waar ons magazijn is gevestigd. Daar wordt uw wijn ‘ingeslagen’ in de Cave Particulière. Zij sturen u de rekening voor oplegkosten gedurende een jaar. Er wordt géén flessenadministratie bijgehouden. U levert een doos of kist aan, maar wat daarin zit is uitsluitend uw zaak. Op geen enkel moment is ons importbedrijf dan ook verantwoordelijk voor vermiste flessen.

In het geval van meerdere dozen/kisten dient u deze zelf te nummeren en bij te houden in welke doos/kist bepaalde wijnen zitten. Als u dan na een mooie periode van kelderrust wat uit wilt vragen dan hoef u slechts door te geven dat doos/kist nummer XX mee mag naar de de winkel, en het daar ophalen.

Mail ons bij interesse en wij gaan het voor u regelen.