Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Meron 2017 - Flagship wine

Meron 2017 - Flagship wine

€39,95
Stukprijs: €0,00 /
op voorraad
Meron glinstert diep paars van kleur. In de geur is de wijn rijk aan aroma's van bosbessen, zwarte kersen en frambozenjam gecombineerd met tonen van chocolade en kruidnagel. Deze volle wijn heeft een fluweelzachte textuur met een lange, elegante afdronk.
Bosman Wijnkopers Den Haag .
  • Winkel
    kopen per fles mogelijk
  • Bestellingen voor 12:00
    NL binnen 48 uur, BE & DE 2/3 dagen, UK 4 dagen
  • Hulp Nodig?
    070 - 358 4336
  • Betalen?
    Veilig met Ideal
Beschrijving
Meron glinstert diep paars van kleur. In de geur is de wijn rijk aan aroma's van bosbessen, zwarte kersen en frambozenjam gecombineerd met tonen van chocolade en kruidnagel. Deze volle wijn heeft een fluweelzachte textuur met een lange, elegante afdronk. De wijn ondergaat ongeveer 14 dagen gisting op schil bij 28°C en volledige malolactische gisting, de wijn rijpt gedurende 16 maanden in Franse eiken vaten.
Het groeiseizoen voorafgaand aan de oogst begon met een regenachtige winter. De bloei startte met een vochtige bodem en goede groeiomstandigheden. De lente begon eerder dan normaal, wat in de meeste percelen tot vroege rijpheid leidde. Het begin van de lente werd gekenmerkt door een sterke groei van de wijnstokken, waardoor de wijnboeren onder druk kwamen te staan ‚om hun taken op tijd te oogsten. Het hele seizoen was het weer gematigd zonder extreme gebeurtenissen. De vintage vertoont tekenen van zeer hoge kwaliteit.
Land Israël
Productiemethode Duurzaam, Kosher, Vegan
Herkomstbenaming Upper Galilee
Lekker bij Gebraden rundvlees, stoofschotels en wild en de Oost-Mediterraane keuken.
Smaakprofiel Vol, fluweelzacht en elegant.
Druivenras 80% Syrah, 10% Cabernet Sauvignon, 10% Petit Verdot
Jaargang 2017
Inhoud