Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
03 Sep 2020

Donderdag 17 september opent Restaurant CRU opnieuw haar deuren (Chef Alan de Vries (L) en Sommelier Pieter Dijkhuizen)

In een 19e-eeuws neorenaissance pand aan de Badhuisstraat 230 in Scheveningen begon Alan de Vries in 2015 VleeschHouwerij CRU. Hij legt zich toe op het leveren van exclusief wild, gevogelte en vleesspecialiteiten aan horecagelegenheden in de Haagse regio. CRU werkt zoveel mogelijk met producten van lokale boeren en producenten. Het wild komt veelal van lokale jagers en Staatsbosbeheer. De hoogwaardige charcuterie komt uit Spanje.

In het najaar van 2019 opende Alan Restaurant CRU. Het concept weerspiegelt in hoge mate dat van de VleeschHouwerij. Eerlijk, ambachtelijk en ingrediënten en producten van hoge kwaliteit. Restaurant CRU heeft het meest karakteristieke restaurantinterieur van Den Haag. Dit was de plek die premier Rutte uitzocht voor zijn werkdiner in juni jl. met de Franse President Macron.

restaurant CRU

Op donderdag 17 september a.s. heropent Restaurant CRU. Team CRU is vanaf dan versterkt met de ervaren sommelier Pieter Dijkhuizen. Hij legt nu de laatste hand aan een gloednieuwe wijnkaart die tot in detail wordt afgestemd op een reeks nieuwe kenmerkende CRU-gerechten. ‘Het wordt een wijnkaart,’ zegt Pieter, ‘die zich onderscheidt door echt mooie wijnen voor normale prijzen. Iedereen kan fameuze en dure wijnen uitzoeken. Bij CRU gaan we voor betaalbare wijnen vol verrassing en een WOW factor.’ Pieter Dijkhuizen en CRU werken voor de wijnen samen met Bosman Wijnkopers.

In de aanloop naar het definitief maken van de nieuwe CRU-kaart schoof ook Nico McGough van Bosman Wijnkopers aan voor commentaar en suggesties. Zijn bevindingen in het kort: “Zéér smakelijke keuken op basis van prachtige ingrediënten. En niet alleen vlees, want ook de spekbokking was groots. Not to mention de rogvleugel met een crispy huid van kip. Niet te geloven zo goed. En dan was er ook een schouder van iberico lam en een cassoulet om voor om te rijden.”

Reserveren bij Restaurant CRU kan vanaf zaterdag 19 september (de openingsavond zit al vol)

www.restaurantcru.nl/Reserveren

Tel.: 06-25583008. CRU is open op donderdag, vrijdag en zaterdag.