Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
09 Jul 2021

Goedkoop is duurkoop

Maar al te vaak bereikt mij de vraag naar fraaie Bourgogne voor een tientje, of prachtige Barolo voor vijftien pop. Wij weten dat consumenten elders in de maling worden genomen met grote namen tegen onwerkelijk lage prijzen. Grondsop koop je ervoor. Ons advies is dan ook steevast, geef dat bedrag uit, maar aan iets anders dan de ‘grote namen’ want die bestaan niet meer in die prijsklassen. Probeer je wel een Amarone te kopen voor een tientje dan weet je zeker dat goedkoop is duurkoop aan de orde is.

Voor dagelijkse wijn mikken wij op wijnen van 6,95 tot 9,95 want voor dat bedrag koop je ‘bovenmodale’ wijnen van biologische herkomst. Wijnen die uw wijnkoper ook met plezier thuis aan tafel drinkt. Een mooi voorbeeld is MITOS uit Valencia in Spanje. Uit twee nobele druivenrassen, merlot en cabernet-sauvignon maakt men deze heerlijke, karaktervolle biologische wijn. Er loopt nu een introductieaanbieding waardoor de prijs daalt naar € 7,95. Het is geen grote naam, maar wél een heerlijk en toegankelijk glas rood voor alle dag. Een geopende fles is de volgende dag nog prima in orde. Prima waar voor het geld dus.

Mitos Merlot-Cabernet-Sauvignon 2020 van € 8,95 voor € 7,95 of Mitos Chardonnay 2020 van € 8,95 voor € 7,95