Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
08 Oct 2020

Uniek Italiaans trio!

Wijnboer Vincenzo Bertola bestuurt een ecologisch paradijsje in Lombardije, het zuid-westelijk deel van het Garda meer. Hier is er maar eentje de baas, moeder natuur. Niet alleen zijn alle wijngaarden ontdaan van alle vormen van landbouwgif, maar hij motiveerde de buren om ook zo te gaan werken. Zijn prachtige witte Lugana beschouwen wij als de referentie in het hele gebied. Maar rood maakt hij ook met groot succes. Hiervoor koos hij een druivenras dat speciaal werd gecultiveerd voor deze hoek van Italië en werd genoemd naar de maker ervan, professor Rebo Rigotti. Hij kruiste merlot op de locale teroldigo druif en Rebo was het uitstekende resultaat. Donker van kleur, mondvullend van smaak. Zwoel zachte merlot tonen aangevuld met pittige teroldigo vlezigheid.

Behalve hele serieuze wijnen maakt Vincenzo ook drie ‘knipoogwijnen’. Het betreft hier drie speciale versies van zijn ‘Mille1’ (19,95) Op het etiket een klein Italiaans autootje dat grote gelijkenis vertoont met de Fiat 500 uit de vorige eeuw.

Mille 1 ‘Autumn’ met allerlei vallende blaadjes, speciaal voor de herfst. Van € 29,95 voor € 24,95
Mille 1 ‘Hippie’ flower power, 70’er Jaren van de vorige eeuw kleuren Van € 29,95 voor € 24,95

En speciaal voor de naderende feestdag Halloween op 31 oktober

Mille 1 ‘Halloween’ gitzwart autootje, inclusief spook, vleermuizen en pompoenen. Van € 29,95 voor € 24,95

De beschikbare hoeveelheid van deze ‘limited editions’ is klein.