Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel 'La Vie' Rouge du Castel 2019

'La Vie' Rouge du Castel 2019

€29,95
Stukprijs: €0,00 /
niet op voorraad
La Vie Rouge du Castel is een uitgebalanceerde fruitige blend van de soorten die worden geteeld in de wijngaarden van de heuvels van Judea - Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc, Malbec, Petit Verdot en Syrah. Na de fermentatie rijpt de wijn ongevee
Bosman Wijnkopers Den Haag .
 • Winkel
  kopen per fles mogelijk
 • Bestellingen voor 12:00
  NL binnen 48 uur, BE & DE 2/3 dagen, UK 4 dagen
 • Hulp Nodig?
  070 - 358 4336
 • Betalen?
  Veilig met Ideal
Beschrijving
La Vie Rouge du Castel is een uitgebalanceerde fruitige blend van de soorten die worden geteeld in de wijngaarden van de heuvels van Judea - Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc, Malbec, Petit Verdot en Syrah. Na de fermentatie rijpt de wijn ongeveer een jaar in op maat gemaakte betonnen tanks, die helpen om zijn frisse, fruitige aroma te behouden tijdens het oogstseizoen. De wijn wordt het best gekoeld geserveerd. Alle wijnen zijn kosher onder Badatz Beit Yosef hechsher.
 
Het archeologische bewijs dat in bijna elke hoek van het land is gevonden, laat geen twijfel bestaan: op de gronden van Domaine du Castel groeiden druiven en hier werd wijn gemaakt. Historische bronnen onthullen dat de Judese regio werd beschouwd als het toppunt van wijnland ("Juda, u zullen uw broeders loven", Genesis 49). Vanaf het allereerste begin, tot op de dag van vandaag, gaat Castel door met het planten van deze wijngaarden, het cultiveren van de gronden en het bestuderen van het unieke terroir met een visie op kwaliteit als hun gids. Al deze wijngaarden zijn gelegen in de heuvels van Judea, binnen een straal van 4,5 km van het wijndomein, op een gemiddelde hoogte van ongeveer 750 meter boven zeeniveau.
Land Israël
Productiemethode Kosher
Herkomstbenaming Haute Judee
Lekker bij Charcuterie, kalfsvlees, lamsrack, carpaccio en tonijnsteak in peperkorst.
Smaakprofiel Fris, rijk en fruitig.
Druivenras Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc, Malbec, Petit Verdot, Syrah
Jaargang 2019
Inhoud