Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel 'RAZI'EL' 2018

'RAZI'EL' 2018

€59,95
Stukprijs: €0,00 /
op voorraad
Razi'el is een aartsengel binnen de leer van de joodse mystiek die de "bewaarder van geheimen" en de "engel van mysteriën" is. Razi'el is een blend van Syrah en Carignan. De druiven zijn met de hand geplukt en de wijn heeft 18 maanden gerijpt in Frans ei
Bosman Wijnkopers Den Haag .
 • Winkel
  kopen per fles mogelijk
 • Bestellingen voor 12:00
  NL binnen 48 uur, BE & DE 2/3 dagen, UK 4 dagen
 • Hulp Nodig?
  070 - 358 4336
 • Betalen?
  Veilig met Ideal
Beschrijving
Razi'el is een aartsengel binnen de leer van de joodse mystiek die de "bewaarder van geheimen" en de "engel van mysteriën" is. Razi'el is een blend van Syrah en Carignan. De druiven zijn met de hand geplukt en de wijn heeft 18 maanden gerijpt in Frans eikenhouten vaten. Diep van kleur en vol van smaak toont de wijn elegante tannines en een harmonieuze balans.
 
Na meer dan 20 jaar in Ramat Razi'el, verhuisde Domaine du Castel in 2015 naar haar nieuwe huis in Hashmona. Nu hebben ze de kans om terug te keren naar hun roots en iets nieuws te doen. Voor dit doel hebben ze een nieuw wijndomein gecreëerd - Razi'el. Bij Razi'el kunnen ze experimenteren met nieuwe variëteiten en verschillende technieken en verder zoeken naar harmonie, kwaliteit en de unieke geur van het terroir. De Ben Zaken familiereis van leren en creatieve vrijheid. Dit is slechts het begin. Verwacht nog veel meer dat komen gaat..
Land Israël
Productiemethode Kosher
Herkomstbenaming Haute Judee
Lekker bij Lamsrack, wilde eendenborst, hertenbiefstuk, gebraden rundvlees en stoofvlees.
Smaakprofiel Krachtig, rijk, harmonieus en elegant.
Druivenras Syrah, Carignan
Jaargang 2018
Inhoud