Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Colheita Port 2009

Colheita Port 2009

€43,95
Stukprijs: €0,00 /
op voorraad
Colheita 2009 heeft een heldere en diepe kleur, met oranjebruine reflecties. De wijn heeft een heerlijk aroma, goed geïntegreerd met het aroma van gedroogd fruit. In de mond toont het een mooie balans met zijn zuurgraad, samen met zachte tonen van abrikoo
Bosman Wijnkopers Den Haag .
  • Winkel
    kopen per fles mogelijk
  • Bestellingen voor 12:00
    NL binnen 48 uur, BE & DE 2/3 dagen, UK 4 dagen
  • Hulp Nodig?
    070 - 358 4336
  • Betalen?
    Veilig met Ideal
Beschrijving
Colheita 2009 heeft een heldere en diepe kleur, met oranjebruine reflecties. De wijn heeft een heerlijk aroma, goed geïntegreerd met het aroma van gedroogd fruit. In de mond toont het een mooie balans met zijn zuurgraad, samen met zachte tonen van abrikoos en gedroogde vijgen, wat leidt tot een lange en complexe afdronk.

Het jaar 2008/2009 werd gekenmerkt door weinig neerslag in de wintermaanden, januari was de maand met de meeste regenval. Hoewel de gemiddelde temperaturen in het algemeen vergelijkbaar waren met voorgaande decennia, was de maand augustus gemiddeld meer dan 2 ° C warmer, ook al waren de eerste elf dagen van de maand relatief fris in vergelijking met een normaal jaar in de regio. De oogst van 2009 was niet gemakkelijk, met zeer hoge temperaturen in augustus en september. De oogst van 2009 stelde Morgadio da Calcada in staat om Ports van hoge kwaliteit en complexiteit te verkrijgen.

Land Portugal
Productiemethode Conventioneel
Herkomstbenaming DOC Vinho do Porto
Lekker bij Desserts met chocolade of karamel maar ook licht gekoeld als aperitief met pate en foie gras.
Smaakprofiel Complex, fluweelzacht en elegant.
Druivenras Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinto Cão, Tinta Francisca, Tinta Amarela, Sousão, Tinta Roriz
Jaargang 2009
Inhoud