Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Paxton Queen Of The Hive Red Blend Bio 2021

Paxton Queen Of The Hive Red Blend Bio 2021

€18,95
op voorraad
Blend van 48% Grenache, 46% Shiraz, Cabernet Sauvignon & Mataro. Gerijpt op Frans eikenhout. In het glas donkerrood. Aroma's van aardbeien, pruimen, sinaasappelschil & zoethout. In de mond zacht en rijp, rabarber en pruim. Bewaarpotentieel van 5 jaar.
1-2 dagen
Bosman Wijnkopers Den Haag .
  • Winkel
    kopen per fles mogelijk
  • Bestellingen voor 12:00
    NL binnen 48 uur, BE & DE 2/3 dagen, UK 4 dagen
  • Hulp Nodig?
    070 - 358 4336
  • Betalen?
    Veilig met Ideal
Beschrijving

Blend van 48% Grenache, 46% Shiraz, Cabernet Sauvignon & Mataro. Gerijpt op Frans eikenhout. In het glas donkerrood. Aroma's van aardbeien, pruimen, sinaasappelschil & zoethout. In de mond zacht en rijp, rabarber en pruim. Bewaarpotentieel van 5 jaar.

The Queen of the Hive produceert de bijen die een cruciale rol spelen bij het handhaven van het natuurlijke evenwicht en de ecologische gezondheid in onze wereld. Bijen houden planten en gewassen in leven door bestuiving en zonder bijen zouden mensen moeite hebben om te overleven. Bijen overleven en gedijen alleen in chemicaliënvrije omgevingen, vandaar dat hen gecertificeerde biodynamische wijngaarden in McLaren Vale de thuisbasis zijn van zoveel bijenkorven en hun krachtige, onvermoeibare koninginnen. Biodynamisch is de meest geavanceerde vorm van biologische landbouw die gebruik maakt van natuurlijke preparaten om de bodem en de wijnstok in balans te brengen. Dit is een moderne Vale-rood die voornamelijk Shiraz en Grenache combineert om een harmonieus, medium body, zacht en sappig mondgevoel te geven met hints van kaneel, pruimen en kersen, afgewerkt met zijdezachte elegante tannines.

OVER PAXTON WINES

De Paxton-wijngaarden zijn verspreid over een divers aantal locaties en grondsoorten, die zonder compromissen worden beheerd, van planten tot oogsten. David Paxton blijft ernaar streven de inputs te minimaliseren en beheert de wijngaarden van Paxton biologisch-dynamisch – een landbouwsysteem zonder het gebruik van synthetische meststoffen en pesticiden met de nadruk op het bevorderen van gezonde, levende bodems door het gebruik van natuurlijke compostbereiding.

In 2011 werd Paxton een volledig gecertificeerde biologische en biodynamische wijnproducent.

In 2005 opende Paxton hun kelderdeur bij Landcross Farm, een historische schapenboerderij uit 1860 en de locatie van het oorspronkelijke dorp. De kelderdeur is elke dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur voor proeverijen, evenementen en evenementen.

Paxton is toonaangevend in zowel biologische als biodynamische wijnbouw en wijnbereiding. Het fruit voor alle wijnen is uitsluitend afkomstig van landgoedwijngaarden in McLaren Vale, Zuid-Australië.

Paxton, opgericht in 1979, is een familiebedrijf in wijn. Oprichter en eigenaar, David Paxton, is een van de meest gerespecteerde wijnbouwers van Australië – een reputatie die is gebouwd op het beheren en telen van wijndruiven van uitzonderlijke kwaliteit gedurende meer dan 30 jaar.

De familie Paxton onderhoudt al drie decennia hun eigen wijngaarden in McLaren Vale. McLaren Vale wordt internationaal erkend als een van de toonaangevende wijnregio's van Australië en staat bekend om de productie van super premium kwaliteitswijnen, met name rode wijnen.

Land Australië
Productiemethode Biodynamisch
Herkomstbenaming McLaren Vale, Australië
Lekker bij Gegrilde vleesgerechten
Smaakprofiel Medium-bodied, harmonieus en zacht
Druivenras 48% Grenache, 46% Shiraz, Cabernet Sauvignon & Mataro
Jaargang 2021
Inhoud 14 % - 0.75 L