Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Nero per Sempre 2019

Nero per Sempre 2019

€29,95
Stukprijs: €0,00 /
op voorraad
Nero per Sempre heeft een diep granaat rode kleur met violette reflecties. In de neus is het een invasie van aroma's van rood rijp fruit en nootmuskaat gevolgd door het gevoel van druiven, bramen en pruimenjam, alles is schoon, alles is intact en geen enk
Bosman Wijnkopers Den Haag .
  • Winkel
    kopen per fles mogelijk
  • Bestellingen voor 12:00
    NL binnen 48 uur, BE & DE 2/3 dagen, UK 4 dagen
  • Hulp Nodig?
    070 - 358 4336
  • Betalen?
    Veilig met Ideal
Beschrijving
Nero per Sempre heeft een diep granaat rode kleur met violette reflecties. In de neus is het een invasie van aroma's van rood rijp fruit en nootmuskaat gevolgd door het gevoel van druiven, bramen en pruimenjam, alles is schoon, alles is intact en geen enkele geur dringt op onjuiste wijze de mond binnen die eindigt met een aroma van kersen, pure chocolade en rabarber. In de mond heeft het een unieke verrukking, we vinden allereerst de smaak van de druif, kersen, bramen, bessen met een lichte arrogantie en een uiteindelijke smaak van zoetheid. Een sterke balans, de integriteit van de vrucht komt mooi naar voren. Zeer lichte en subtiele geur van hout. Deze wijn past goed bij veel gerechten, pas hem wellicht aan op de beschikbaarheid van het moment: voorafgaand met charcuterie, of verder in het diner bij wildgerechten, gegrild rundvlees of gestoofd lamsvlees of koteletten. Kortom bij robuuste gerechten naar eigen smaak en portemonnee. Ook is het perfect voor een glaasje na de maaltijd.

De Rebo-druiven zijn afkomstig van moraine heuvels nabij het Gardameer, waar zij genieten van een ideale belichting en constante ventilatie die zorgt voor een perfecte rijpheid. Na handmatig oogsten worden de druiven gedroogd gedurende 45 tot 55 dagen. Maceratie duurt 30 dagen. 50% van de wijn wordt daarna overgegoten in eikenhouten vaten van 20hl, waar zij rijpen gedurende 10 tot 12 maanden. Tot slot rust de wijn nog 12 maanden in de fles.
Land Italië
Productiemethode Biologisch
Herkomstbenaming Vino Rosso
Lekker bij Charcuterie, wildgerechten, gegrild rundvlees, gestoofd lamsvlees of koteletten en ook perfect voor een glaasje na de maaltijd.
Smaakprofiel Vol, krachtig, fluweelzacht en harmonieus.
Druivenras Rebo
Jaargang 2018
Inhoud