Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Côtes du Rhône Villages BIO 2021

Côtes du Rhône Villages BIO 2021

€15,95
op voorraad
Deze Côtes du Rhône Villages zal u verassen met zijn dieppaarse kleur en zijn breedte en rijkdom in de mond. Deze wijn kan zijn oorsprong niet verbergen met zijn lage wijnstokken op klei- kalksteenbodems. Deze aromatische wijn geeft ons geuren van gedro
Bosman Wijnkopers Den Haag .
  • Winkel
    kopen per fles mogelijk
  • Bestellingen voor 12:00
    NL binnen 48 uur, BE & DE 2/3 dagen, UK 4 dagen
  • Hulp Nodig?
    070 - 358 4336
  • Betalen?
    Veilig met Ideal
Beschrijving
Deze Côtes du Rhône Villages zal u verassen met zijn dieppaarse kleur en zijn breedte en rijkdom in de mond. Deze wijn kan zijn oorsprong niet verbergen met zijn lage wijnstokken op klei- kalksteenbodems. Deze aromatische wijn geeft ons geuren van gedroogd rood fruit en balsamico en heeft krachtige tannines. De tannines zijn in de mond zijdezacht en de afdronk brengt ons op een wervelwind van puur fruit. Deze wijn heeft zeker de potentie om nog minstens 8 jaar te worden bewaard. We drinken deze wijn graag op een mooie winter dag lekker warm bij de open haard maar hij zal ook zalig smaken bij beef bourguignon, stoofpot, wild en verschillende kazen.
 
De druiven worden geheel handmatig geoogst, daarna gaan ze op de sorteertafel voor het ontstelen en verwijderen van de bladresten. Dan volgt een fermentatie tussen de 25 en 30 dagen bij een temperatuur van 28 tot 32 graden. De wijn rijpt 15 tot 24 maanden in betonnen cuves.
Land Frankrijk
Productiemethode Biodynamisch
Herkomstbenaming A.O.C. Côtes du Rhône Villages
Lekker bij Bourgiognon, stoofvlees, wild en diverse kazen.
Smaakprofiel Breed, krachtig en zijdezacht met gedroogd roodfruit.
Druivenras 50% Grenache , 50% Syrah
Jaargang 2021
Inhoud