Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
05 Mar 2024

Spectaculaire score voor onze goedkoopste spaanse wijn!

 

De culinaire en wijnschrijver van de Volkskrant, Onno Kleyn voelde recent wat wijnen aan de tand en daaruit rolde een supermooie score.

Vermador uit Alicante won de test en eindigde met een 9 op de eerste plaats!

Om dit samen met u te vieren doen wij deze superwijn in de aanbieding voor € 6,95 zolang de voorraad strekt. Vermador is het geesteskind van de gedreven wijnmaakster Ana Amat. Het is niet alleen biologisch gecertificeerd, maar ook vegan. Er zijn drie soorten:

Vermador Blanco

Uit airén en macabeo druiven. Zinderend fris, droog en fijnbesnaard. Géén hout. Bio en Vegan.

Vermador Rosado

Geheel vervaardigd uit monastrell druiven die normaal grote, geconcentreerde wijnen geeft. Maar deze bleekgekleurde, vlinderlichte, droge, sappige en overtuigende rosé is het bewijs dat ook prachtige rosé’s uit de monastrell kunnen worden gemaakt. Bio en vegan.

Vermador Tinto

Uit monastrell en petit verdot druiven.  Dit is een klassewijn en zeker voor die prijs. Buitengewone structuur. Monastrell voor de ‘body’ en petit verdot voor de finesse. Samen zijn zij een mooi duo. Rijp, tikje stoer en meer dan overtuigend. Bio en vegan.

Vermador rood, wit en rosé van € 7,95 voor € 6,95 zolang de voorraad strekt. Gelet op de ultra scherpe prijs is het voor deze wijnen gratis thuisbezorgd vanaf €120,- eventueel gemixed.