Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel White 2021

White 2021

€16,95
Stukprijs: €0,00 /
op voorraad
Een Galil blend gemaakt van Viognier en Sauvignon Blanc-druiven die gecombineerd de wijn een rond en fruitig karakter geven naast een delicate zuurgraad.
Bosman Wijnkopers Den Haag .
  • Winkel
    kopen per fles mogelijk
  • Bestellingen voor 12:00
    NL binnen 48 uur, BE & DE 2/3 dagen, UK 4 dagen
  • Hulp Nodig?
    070 - 358 4336
  • Betalen?
    Veilig met Ideal
Beschrijving
Een Galil blend gemaakt van Viognier en Sauvignon Blanc-druiven die gecombineerd de wijn een rond en fruitig karakter geven naast een delicate zuurgraad.
De druiven werden 's nachts geoogst wanneer de temperatuur het laagst is. Daarna worden de druiven voorzichtig geperst meteen bij aankomst in het wijndomein. Na 24-48 uur klaring ondergingen de druiven rekken en gisten bij temperaturen tussen 12-17oC.
Het groeiseizoen voorafgaand aan de oogst begon met een regenachtige winter. De bloei startte met een vochtige bodem en goede groeiomstandigheden. De lente begon eerder dan normaal, wat in de meeste percelen tot vroege rijpheid leidde. Het begin van de lente werd gekenmerkt door een sterke groei van de wijnstokken, waardoor de wijnboeren onder druk kwamen te staan ‚om hun taken op tijd te oogsten. Het hele seizoen was het weer gematigd zonder extreme gebeurtenissen. De vintage vertoont tekenen van zeer hoge kwaliteit.
Land Israël
Productiemethode Duurzaam, Kosher, Vegan
Herkomstbenaming Upper Galilee
Lekker bij Oost-Mediterrane en de Aziatische keuken zoals curry's, fallafel en hummus maar ook bij gegrilde visgerechten..
Smaakprofiel Romig, fris en delicaat.
Druivenras 90% Viognier, 10% Sauvignon Blanc
Jaargang 2021
Inhoud