Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
29 Jan 2024

A Farewell Tasting

Zondag 18 februari

Afscheid van een icoon.

Op zondag 18 februari houden wij een besloten wijnmiddag onder de veelzeggende titel ‘A Farewell Tasting’

 

Op die dag zwaaien wij Mevrouw Bosman uit die dan, 80 lentes jong, met pensioen gaat.

 

In mijn carrière heb ik veel indrukwekkende vakmensen ontmoet en prijs ik mij gelukkig om ook nu nog omringd te zijn door, beloftevol wijntalent. Ooit gaf Hubrecht Duijker mij het predicaat ‘beste opleidingsinstituut voor jong wijntalent in Nederland’ prachtige woorden.

 

Maar met mevrouw Bosman, wij noemen haar Mrs ‘B’, kwam er een niveau hoger op mijn pad. Kort na het overlijden van haar innig geliefde Dick sloot zij zich weer aan, naast mij, aan de toonbank. Deze verbintenis duurde van het voorjaar 2011 tot nu. Zelden zag ik een meer precies, gedreven en vakkundig mens. Haar werkethiek behoort tot het hoogst haalbare in ons vak.

 

Met pijn in ons aller hart, omwikkeld met groot respect, zwaaien wij Mrs ‘B’ uit op een door haarzelf gekozen moment en omringd met 25 door haarzelf gekozen wijnen. Op zondag middag 18 februari bent u van 13.00 uur tot 16.30 van harte welkom bij ons aan de ‘Fred’ om deze grootheid uit te zwaaien. Zij heeft er zelf voor gekozen om dit te doen in de vorm van een -besloten- wijnproeverij. Het is dus belangrijk dat u zich hiervoor aanmeld, dat kan via de mail: [email protected] 

 

Het kan zijn dat wij een ‘tijdslot’ gaan verbinden aan uw komst waarvoor wij begrip vragen.

 

 

Bosman Wijnkopers BV

 

Nico McGough & team

 

Bosman Wijnkopers BV- Frederik Hendriklaan 251-2582 CD-Den Haag-070 358 4336