Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
06 Aug 2020

Alle grootse zaken hebben één ding gemeen, zij zijn piepklein begonnen

Een proefdoos met van iedere wijn één fles wordt voor € 69,95,- gratis bij u thuisbezorgd. Bestel & geniet van deze superbe, Nieuw-Zeelandse pionier.

 

Negenentwintig jaar geleden begon als eerste in Nieuw-Zeeland het wijnbedrijfje Richmond Plains aan de productie van wijnen en deed dat direct ook op biologische wijze. Zij zijn de pionier van het land. Inmiddels is de stap gezet naar bio-dynamische productie.

Richmond Plains

Richmond Plains is een vooruitstrevende wijnmaker uit Nelson en een pionier van gecertificeerde biologische en biodynamische druiventeelt in Nieuw Zeeland. Zij produceerden de eerste biodynamische sauvignon blanc en pinot noir.

Richmond Plains gelooft in het maken van grote wijnen door te werken met de natuur als leidraad voor hun wijngaard. Door het gebruik van biodynamische methoden kan men het wijngaard karakter uitdrukken en het terroir in de wijn benadrukken. De druiven zijn gecertificeerd door Biogro en Demeter Nieuw-Zeeland.

De wijnen zijn, hoe kan het ook anders, wonderschoon. In het verleden voerden wij deze wijnen ook, maar moesten destijds werken via een export agent. Dat was niet naar onze zin, zachtjes uitgedrukt, en wij namen afscheid. Maar inmiddels heeft ook het wijnbedrijf de contacten met deze stuurse export agent beëindigd en namen direct contact met ons op. Ons JA woord was snel gegeven in sinds enkele dagen
prijken de prachtige wijnen van Richmond Plains weer op onze schappen, inclusief een spectaculaire PRIJSDALING!

Wij voeren een sauvignon blanc ( €14,95) die het glas uit spettert, een beschaafde en ingetogen pinot gris (€ 16,95). Ook voeren wij nu de interessante witte wijn gemaakt van blauwe (pinot noir) druiven (€ 17,95) en natuurlijk ook hun superbe rode wijn, eveneens 100% pinot noir (€ 21,95). Dit zijn feestwijnen die een belangrijke maaltijd optimaal zullen ‘besprenkelen’.

Smaakdoos 4 flessen Richmond plains

Een proefdoos met van iedere wijn één fles wordt voor € 69,95,- gratis bij u thuisbezorgd. Bestel & geniet van deze superbe, Nieuw-Zeelandse pionier.