Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
11 Nov 2021

Beaujolais Nouveau 2021, een sappig frisse traditie

VANAF DONDERDAG 18 NOVEMBER VERKRIJGBAAR MAAR NU AL TE RESERVEREN!

Met erg veel plezier bieden wij, evenals vorig jaar, de Beaujolais Nouveau aan van Claire Chasselay. Deze gedreven wijndame produceert fantastische, biologische wijnen in het uiterste zuiden van het Beaujolaisgebied. Haar bedrijf staat op een minuut of twintig rijden van Lyon. Alle wijngaarden zijn biologisch of bio-dynamisch en in veel gevallen werkt zij sulfiet vrij.

Haar wijnen blinken uit door absolute zuiverheid en typiciteit. Het zijn schoolvoorbeelden van hoe het hoort en hoe het kan. In 2021 werden de wijngaarden in het voorjaar getroffen door nachtvorst en in augustus was er hagelschade. Desondanks is er sprake van een kleine maar kwalitatief excellente oogst. Claire omschrijft zelf de wijn als “zeer fruitig met mooie rijpe fruittonen, uitstekende balans en frisheid”

Wij hebben een beperkte hoeveelheid toegewezen gekregen, 600 flessen voor héél Nederland. Deze willen wij zo goed mogelijk verdelen. Onze klanten hebben voorrang en de afnemers die vorig jaar al aanhaakten hebben prioriteit.

De prijs is net als vorig jaar € 13,95 en als u een doosje van 6 flessen neemt € 12,95 per fles.

Wilt u wat reserveren? Dan is een telefoontje (070 358 4336) of mail naar [email protected] voldoende. 

Wij leveren de wijnen uit op de officiële ‘déblocage’ dag die ook dit jaar weer staat op de 3e donderdag van november, de 18e. Vanaf deze datum ook te bestellen in onze webshop.