Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
26 Mar 2020

Coronavirus update

Beste wijnliefhebber, beste klant van Bosman,

De situatie waarin wij ons allen bevinden heeft uiteraard ook flinke consequenties voor ons. Vooral in ons service profiel zijn kleine aanpassingen noodzakelijk. Graag zet ik deze even op een rijtje voor u.

Wijncursussen

Twee tot drie avonden per week worden er onder leiding en uitvoering van De Wijnstudio wijncursus avonden gehouden in onze ontvangstruimte. Deze zijn allemaal, tot nader bericht, opgeschort. De Wijnstudio zal alle cursisten hiervan op de hoogte houden. Van onze kant de opmerking dat wij telkens na een cursus avond de proeftafel en sanitaire ruimten ontsmetten. Ook zullen bij het opnieuw opstarten van de cursus(sen) nu geen municipale spuugemmers meer op tafel staan, maar heeft iedere cursist een eigen
spuuggelegenheid voor zich staan. Ook deze worden na ieder gebruik deugdelijk gereinigd om iedere vorm van virus transmissie tegen te gaan. Uiteraard gebruiken wij uitsluitend wegwerp handdoekjes en staan er overal zeep of alcohol pompjes voor uw gebruik klaar.

Openingstijden

Voor het moment zijn wij ‘normaal’ open. Wél houden wij er rekening mee dat van regeringswege er ook voor de detailhandel een verplichte sluiting aan zit te komen. Dat heeft voor al onze klanten gigantische gevolgen in hun bewegingsvrijheid. Voor ons betekent het een volledige instorting van onze inkomsten (de horeca sluiting kost ons al 70% omzet) terwijl alle kosten doorlopen. Bezoekt u onze wijnkoperij dan vragen wij u met klem om de aangegeven sanitaire afstand onderling aan te houden. Naast het pinapparaat staat reinigingsalcohol, maak er gerust gebruik van vóór én na het pinnen. Wilt ook u geen enkel risico lopen bestel dan graag bij ons online (www.bosmanwijnkopers.nl) op deze bestelsite vindt u ons complete eigen import assortiment terug. Hier kunt u ook on-line betalen. Post.nl of onze eigen Chauffeur, de onvolprezen Henk brengt de goederen tot aan de voordeur. Op aangeven van deskundigen betreden wij geen woningen of kantoren.

Zoek u een bepaald product dat u op de site niet kunt vinden? Bel ons (070 358 4336) of stuur een mail naar [email protected] .

Aanleveren wijnen

Er zijn wat vertragingen merkbaar in de aanvoer vanuit Italië, maar al met al vallen de wachttijden wel mee. Goederen vanuit Spanje moeten door Frankrijk heen en dat kan lastig worden nu dat land geheel ‘op slot’ is gegaan. Wat betreft Franse wijnen kunnen wij ervan uitgaan dat wij langzaam door onze voorraden heen zullen gaan hoewel de omloopsnelheid sterk is afgenomen doordat de HoReCa is weggevallen.

Dat was het voor nu,

Blijf gezond en wij zien u graag snel online of in onze winkel

Bosman Wijnkopers BV
Nico McGough