Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
11 Nov 2021

De Ambassadeur van Frankrijk nodigt u uit

Kom schitterende Sauternes proeven.

 

Een ongewone proeverij op een ongewone plek met een bijna vergeten wijn als thema, Sauternes.

Het is haast niet voor te stellen dat deze eens ‘koninklijke’ wijnen nu nagenoeg vergeten zijn. Bij het grote publiek is ‘zoet’ uit en daarmee is alles dat weelderig en indrukwekkend zoet is verbannen naar de achterbanken van de wijnwereld. Afschuwelijk en volgens kenners  volkomen onterecht want wat de topkastelen van Sauternes en Barsac hebben te bieden is ongekend. Steeds vaker maken zij overigens ook superbe droge witte wijnen.

De Commanderie de Bordeaux aux Pays Bas onderhoudt al vele jaren de allerbeste contacten met Château eigenaren in Sauternes en Barsac en nodigden de topnamen uit om een proeverij hier in Nederland (Den Haag) te ondersteunen. Niemand minder dan de Franse Ambassadeur in Den Haag bood zijn residentie aan als locatie voor deze nu al unieke proeverij.

Consumenten, liefhebbers mogen ook komen genieten van dit zalvend zoete goud op 20 november van  14.00 uur tot 16.00 uur bent u welkom aan de Tobias Asserlaan nummer 1 in Den Haag. Aanmelden: uiterlijk 12 november via uw contact bij de Commanderie, óf voor niet leden via [email protected]

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Commanderie de Bordeaux aux Pays-Bas

UITNODIGING PROEVERIJ - DROGE EN TRADITIONELE WIJNEN VAN SAUTERNES-BARSAC

Locatie: Résidence van de Franse Ambassadeur in Den Haag, Tobias Asserlaan 1 Tijdstip: Zaterdagmiddag 20 november 2021 van 14:00 – 16:00 uur Aanmelden: uiterlijk 12 november via uw contact bij de Commanderie, óf voor niet leden via [email protected]

De Commanderie de Bordeaux aux Pays-Bas organiseert in samenwerking met de prachtige Appellation Sauternes-Barsac, het Fête de Sauternes-Barsac, onder meer met een grootse proeverij van de bijzondere droge en traditionele wijnen uit de streek. Bij deze nodigen wij u van harte uit deze proeverij te bezoeken. De toegang doen wij u graag cadeau. Wij verwachten dat de aanwezige producenten van 10-15 châteaux, waaronder Doisy-Daëne, Coutet, Clos de Lunes, Guiraud, Rieussec, Suduiraut, Bastor-Lamontagne, Sigalas- Rabaud en d’Arche, 2 millésimes van hun wijn aan u zullen presenteren.

Wij hopen u op 20 november te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet 

Leo Timmers, Régent & Hub. J. Harmeling, Grand Maître 

Bordeaux toujours Bordeaux!