Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
18 May 2020

Doe mij maar een doosje!

Fuente Oro bag in Box rood, rosé en wit

De jonge Ana Amat nam vier oogsten terug het wijn maak roer over bij Bodegas de Pinoso in het Spaanse Alicante. In korte tijd veranderde de rustieke, wat saaie stijl van de wijnen in vibrerende, sappige en levendig smakende. Haar nieuwste troef heet Fuente Oro waarvan alle wijngaarden biologisch worden gecultiveerd. Bovendien 100% gemaakt zonder dierlijke middelen, veganistisch dus. Per 75 cl fles € 6,95.

Deze heerlijke huiswijnen zitten ook in een zogenaamde Bag in Box, een smetteloos hygiënisch kunststof zak waarin 10 liter wijn zit. Heerlijk in de tuin met vrienden of familie tap je gewoon per glas, waardoor er nooit een fles open blijft staan! Ook nooit meer een fles met ‘kurk’ én het helpt het milieu want je hoeft niet langs de glasbak. Dat scheelt per 75 cl maar liefst 36% glas ’vervuiling’. Van beide wijnen zijn er ook 75 cl flessen met schroefdop.

Fuente Oro wit is een droge, stuivend fruitige creatie van airén & macabeo druiven. Ter plaatse ook wel viura genoemd. Het fruit springt het glas uit. In de mond is het één en al levenslust en zuiverheid. De ideale dagelijkse wijn want een open 10 liter pak van deze wijn blijft in de ijskast zeker twee tot drie maanden goed.

Fuente Oro rosé is een spat zuivere rosé en deze maakt Ana AM van 100% monastrell druiven. Geurend naar verse aardbei met een overstekend framboosje. Droog, fris, zuiver. Op dit moment alleen te verkrijgen in bag in box 10L. 

Fuente Oro Rood bestaat uit monastrell aangevuld met de stoere petit verdot druif waar menig grootse Bordeaux kracht aan ontleent. Desondanks is het een volsmakende en erg soepel drinkbare rode wijn. Perfect als dagelijkse wijn bij vleesgerechten, ook van de grill. Romige kazen, paté en vleeswaren of een flink bord pasta.

Fuente Oro wit, rood of rosé

10 liter heerlijke wijn, wit en rood voor € 59,50 per pak. Dat is omgerekend per 75 cl maar € 4,31 en daarvoor drink je een zalig glas huiswijn. Ideaal voor feesten en partijen. Biologisch & vegan. Bestel jouw bag in box hier...