Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
27 Nov 2020

Even voorstellen de Kersthulp bij Bosman Wijnkopers

[op de foto Joan Keulers]

Floor van kantoor

Mooie naam zult u denken, maar haar werkelijke naam is Floor Versteegh. Sinds enige tijd versterkt zij ons kantoorteam. Floor is behalve wijngék ook een mensenmens en zij is daarom in de winkel perfect op haar plaats. Bezoekers van onze wijnkoperij aan de Frederik Hendriklaan kunnen haar dan ook tegenkomen op de werkvloer.

Haar wijnkennis deed zij -deels- op in de HoReCa en deels tijdens de Vinologen cursus van de wijnacademie. Van de vier te halen modules heeft zij er al twee op zak. Een enthousiaste vertelster met gedegen wijn/spijs kennis.

Vis moet zwemmen

De tweede ‘vis in het water’ hier is Joan Keulers. Visliefhebbers uit het Amsterdamse kennen haar als flitsendsnelle sommelière van het pracht restaurant VisaandeSchelde. Joan werkt sinds kort bij ons waar zij de buitendienst in groot Amsterdam vorm geeft. Tijdens de drukke Kerstperiode zal Joan ons hier komen helpen om steengoed wijnadvies te geven. Hoe moeilijk de vraag ook is, zij komt altijd met super goeie wijnvoorstellen. En ja, ook Joan deed o.a. haar wijnkennis op tijdens de Vinologen cursus van de wijnacademie. Van de vier te halen modules heeft zij er al drie op zak.