Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
27 Sep 2021

Gezocht SPIN IN HET WEB

Bosman Wijnkopers is een gevestigde naam in de top van wijn drinkend Nederland. Ons specialisme is wijn van kleinschalige productie, duurzaam en waar mogelijk van biologische of biodynamische productie. Behalve een fraaie winkel in Den Haag en een actieve (HoReCa) groothandel in Sassenheim is er ook een Site met webshop. Deze dient wekelijks aandacht te krijgen, hiervoor zoeken wij:

Een multi inzetbare ‘spin’ in het web M/V

Wij beschikken over tekst & beeld, deze moet op de site, maar ook facebook en instagram. Wekelijks gaat er een digitale mailing uit naar ons bestand (via Mailchimp) van vele duizenden liefhebbers.

Het helpt enorm als je (grote) affiniteit hebt met wijn. Onze werkruimten zijn gelijkvloers, rolstoel toegankelijk mocht je slecht ter been zijn. Je kan computers ‘dromen’ en weet 100% goed de weg op het net incluis de ‘socials’. Wat werkplek betreft zijn er mogelijkheden, thuis, Sassenheim, Den Haag of een combinatie in overleg. Werkuren zijn flexibel in te delen, wij denken dat 3 tot 5 uur per week toereikend
zou moeten zijn.

Graag sollicitaties per e mail naar; [email protected]